|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar; Hurda kurşunlardan evde kendim kurşun yaptım... Paylaşmak istedim...işte resimler... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Düşünce güzel bence tebrik ediyorum sizi. Gramaj konusunda ayarlaması güç olabilir ama eski kurşunların değerlendirilmesi açısından yararlı. Tornacı gözüyle bakınca yapılabilir bir proje tekrar tebrikler..
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Fatih kardeş kalıp özellik olarak uygun olduğu için göz kararı ile daha küçük dolayısıyla daha düşük gramajlara ulaşmak mümkün.... Daha küçüklerinden de döktüm biraz eksik doldurunca 25-30-40 gramlık kurşunlar elde edliebiliyor...deneme yanılmayla oldu küçük bir tartım var ...Tarttım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline sağlık Doğan güzel bir çalışma olmuş desene bundan sonra kurşuna para yatırmayacagız...
![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tanıdığım bir balıkçı var o sağolsun kurşun açısından desteğini asla eksik etmiyor benden =)) bu fikir benim için çok cazip gELdi eritip istediğim formata sokabilirim onları tekrar tebrikler.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğan abi güzel çalışma ellerine sağlık, bende bu tip bir kalıp ile ilgili araştırma soruşturma yapmıştım fakat sonradan hevesim kaçtı hazır almak daha kolay geldi
![]() Bu arada eminim sen konu hakkında bilgi sahibisindir fakat uyarı amacıyla konuya kurşunun erirken zehirli gaz salgıladığını mümkün olduğunca havadar yerde bu işin yapılması gerektiğini yazarsak iyi olur kanaatindeyim.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan abi yakında seri imalata geçersin inşallah
![]() ellerine emeğine sağlık abi, paylaşım için teşekkürler ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel ve pratik bir kalıp olmuş.Her aşama geçişinde havşa açabilirsen takılmaları biraz daha önleyebilirsin
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Doğanım ellerine sağlık kalıp tamam denemeler tamam sıra geldi hurda kurşun tedarikine ..
Onuda Yağızım halleder .. Bir balık sonunda dalıp av bölgessini bir elden geçirse 2-3 kg kurşunumuz olur.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık. Rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kurşunlar | HALDUN YALIMLI | Kurşunlarla İlgili Herşey | 6 | 07-06-2011 07:18 |
Kendi imalatım derin su çıkrıklarım | malitas | El Yapımı | 14 | 23-02-2010 21:15 |
Kendi rekorum! | seraycik | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 23-11-2009 07:51 |
Takılmayan kurşunlar | giritli | Kurşunlarla İlgili Herşey | 24 | 05-05-2007 22:23 |