|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() 08.05.2011 Pazar günü oğluma söz verdiğim için Aliağaya balığa gittik.Apo abimle beraber 3 kişi, birde orda yanımıza Figani dayımda katılınca 4 kişi olduk.Balık bahane sohbet şahane sloganıyla önce muhabbetin belini kırıp birde balık denemesi yaptık.
Veeee.Tombala..Paşa koca sahilde birtek bize pasverdi ve bu güzelliği yakışıklı oğlumun ellerinde hatıralarımız arasına böyle resmettik. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu arada oğlum videoda çekmiş ben sonradan öğreniyorum tabii.Ama çokta güzel olmuş,buyrun oda burda.
Daha iyileri sizin olsun.RASTGELSİN..
Kamil Bu mesaj en son " 11-05-2011 " tarihinde saat 14:54 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kamil Hocam,paşa yakışıklıymış
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoca tanıdığım bir avlak. bu zaman için biraz şans, olsun çok güzel kutlarım
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Kamil hocam tebrikler,ama sen delikanlıyı götürmeseydin zor görürdün sen o paşayı.
O yakışıklıyı görmek için takılmış oltaya.Ama öyle veya böyle takılmış ve iyimişte yani afiyet olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tek olsun paşa olsun muhabbet de varmış daha ne olsun devamınıdilerim daha irileri nasip olur inş. video da bir problem var galiba ben seyredemedim abi saygılar.....
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Elerine sağlık afiyet olsun kamil abi
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Kamil kardeş.Ama iç sularda 15 haziranı bekleyen birine eziyet bu yaptığınız .İğneniz keskin Avlarınız bereketli olsun.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hocam eline emeğinize sağlık.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kamil abicim kardeşimin eline yakışmış balık , tebrik ediyorum sizleri daha iyileri denk gelir inşAllah.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kamil kardeşim.Burası viking deresinin ağız kısmımı?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
Aliağa Gece avı | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 20 | 23-01-2011 00:14 |
Bodrum Paşası | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 14 | 09-03-2010 09:37 |
Aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 30-09-2008 14:42 |
poyraz va aliağa 10-07-06 | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 38 | 12-01-2008 14:19 |