|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() 2 yıldır işlerden dolayı balığa gitmiyordum, siteyle tanıştıktan sonra yine gaza geldim en son kızımla gitmiştik.Kızım 4 yaşında ama genlerinde var herhalde balık merakı ev içinde oltayla geziyo baba balığa gidelim diye dün yine açılışı kızımla yapmak kısmet oldu.sabah 11de evden çıktık pek balığa gidilecek saat degil ama ufaklık akşam üstünü bekleyemedi.Zeytınburnundan trenle emınönüne vardık malzemelerimiz eksik olduğundan önce karaköyden eksik malzemelerimizi temin ettik sonra köprüye çıkıp 12de oltalarımızı suyla buluşturduk.1 saate yakın tek bir vuruş bile olmadı.1 saatın arkasından ufaklığın oltasına 3 istavrit geldi.balıkları yukarı çekerken ve yukarda balıkları iğneden temizlerken onun mutluluğu hiçbir şeye değişilmez herhalde,10 dakika sonra kızımın oltada tekrar bir vuruş oldu bu defa 4'lü geldi bizimki yerinde duramıyo bu defa çocuğun diline düştüm baba gel nasıl tutulduğunu gösteriyim demeye başladı.ama o son balık çekişimiz oldu bir daha balık gelmedi saat 15:30 gibi avı sonlandırdık.cok rüzgar vardı ve güneşten bayağı bi yandım kızımda olmasa hiç tutmadan eve gelecektim galiba fotoğraf makinesini götürmediğimden bu defalık görsel birşey ekleyemeyeceğim bi dahakine inşallah.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ali kardeşim kızın bu tutkuyu öğrendiyse artık işin zor balığa gitmek istiyecektir hep rasgelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onların mutluluğu birçok şeyden önemli. Sen balık tutamasanda çok daha güzel bir şeyi zaten tutmuşsun. Allah bu tür mutlulukları hayırlı geçen bir ömür boyu hepimize yaşatsın inşallah.
Yanlız bir dahaki sefere balık olmasa bile birkaç kare fotoğraf mutlaka bekliyoruz. Derdimiz balık değil sohbet Ali kardeşim. Bereketli avlar dileklerimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ali kardeşim; Ne mutlu sana, kızınla balık avına çıktın... Bende torunları alıp gitmek isterdim amma maalesef izin koparamıyoruz.... Bu sefer balık olmadı amma, bir dahaki rüzgarsız havada ve sabah erken saatte veya güneş akşam 18.00 den sonra avlanırsanız, istavrit için çok daha iyi olur kanısındayım...Paylaşımın için teşekkürler..
![]() |
![]() |
#5 | |||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
aynen haklisin aksam saatinde sicak azalinca gitmeyi dusunuyodum ama nerde sabah isten eve gittim kapida bekliyo kandiramadim oglen saati gitmek zorunda kaldik.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Ali kardeşim işte en güzel mutluluk bu..Bir oltacının kızıyla veya oğluyla böylesine güzel bir hobiyi birlikte yapması..
Umarım daha güzel paylaşımların olur.. Şimdiden rastgelmesi dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.Ne mutlu sana ALLAH nazardan saklasın
en kötü gününüz böyle olsun |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Öyle bir mutluluk yaşamışsın ki ancak yaşanınca anlaşılacak türden. Benim de kızımı alıp gidesim geldi valla
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun aradan sonra stres attık | Erdoğan sızarlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 17-07-2012 22:50 |
Uzun bir aradan sonra.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 15-09-2011 17:54 |
Uzun bi aradan sonra yine | leanardo30 | TATLI SU AVI | 5 | 23-08-2011 18:41 |
Uzun bir aradan sonra... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 26-06-2010 13:38 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |