|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onların mutluluğu birçok şeyden önemli. Sen balık tutamasanda çok daha güzel bir şeyi zaten tutmuşsun. Allah bu tür mutlulukları hayırlı geçen bir ömür boyu hepimize yaşatsın inşallah.
Yanlız bir dahaki sefere balık olmasa bile birkaç kare fotoğraf mutlaka bekliyoruz. Derdimiz balık değil sohbet Ali kardeşim. Bereketli avlar dileklerimle...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ali kardeşim; Ne mutlu sana, kızınla balık avına çıktın... Bende torunları alıp gitmek isterdim amma maalesef izin koparamıyoruz.... Bu sefer balık olmadı amma, bir dahaki rüzgarsız havada ve sabah erken saatte veya güneş akşam 18.00 den sonra avlanırsanız, istavrit için çok daha iyi olur kanısındayım...Paylaşımın için teşekkürler..
![]() |
![]() |
#3 | |||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
aynen haklisin aksam saatinde sicak azalinca gitmeyi dusunuyodum ama nerde sabah isten eve gittim kapida bekliyo kandiramadim oglen saati gitmek zorunda kaldik.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun aradan sonra stres attık | Erdoğan sızarlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 17-07-2012 22:50 |
Uzun bir aradan sonra.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 15-09-2011 17:54 |
Uzun bi aradan sonra yine | leanardo30 | TATLI SU AVI | 5 | 23-08-2011 18:41 |
Uzun bir aradan sonra... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 26-06-2010 13:38 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |