|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Eşim , Emine hanımın İrmik Helvası Tarifi; 500gram İrmik, 1 paket margarin veya tereyağı ve 50 gram çam fıstığını iyice kavurunuz ve fıstıklar pembeleşinceye kadar kavurmaya devam ediniz. Diğer taraftan 2 bardak süt ve 2 bardak su karşımını kaynatınız.Ardından bu sütü irmik ile 2-3 dakika daha pişiriniz. Üzerine 4 su bardağı toz şekeri de ilave edip karıştırmaya devam ediniz. Suyunu ( sütlü) çekince ocaktan alınız. 20 dakika dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun, yarasın, kilo yapmasın.....
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tesekkurler kaptanim,bu verdiginiz tarif kac kisilik acaba..
__________________
Kadir Dogan Yas:50 Ankara |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() 5 Kişilik....afiyet şeker olsun...
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ''Üzerine 4 su bardağı toz şekeri de ilave edip ''
''Afiyet olsun, yarasın, kilo yapmasın.....'' ustam teşekkürler. keşke dediğiniz gibi olsa ama... zor görünüyor. ![]()
__________________
ARH+ Çetin Açık 1972 izmir iğneniz keskin, avınız büyük olsun. RASTGELSİN... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yapan için çok basit bir tatlı....
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ustam tatlının yapılışına lafım yok. ) benim lafım yiyene. o kadar şekerden sonra kilo yapmaması zor.
![]()
__________________
ARH+ Çetin Açık 1972 izmir iğneniz keskin, avınız büyük olsun. RASTGELSİN... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Takma kafayı; 5000 adım yürürsen işlem tamamdır....
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aynen katılıyorum. veya 10 şınav çek bir şey kalmaz. Ama akşam yatarken yemek kesinlikle yasak.
__________________
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim bildiğim tarif böyle olmaz, helva yapılır davet edilir, davetliler tadına bakar karar verirler.
__________________
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok ama çok haklısın....Ankaraya geldiğimde söz diyorum...
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fırunda leziz hamsi tarifi | kadir 06 | Balık Yemekleri | 3 | 23-11-2012 10:09 |
Bademli Taratorlu Kalamar Tavası tarifi | levrek | Balık Yemekleri | 4 | 29-12-2010 17:32 |
Balık Avı Tarifi | HALDUN YALIMLI | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 11 | 05-11-2010 21:19 |
Lampuka Pişirme Tarifi | Taygun KOCABIYIK | Balık Yemekleri | 12 | 31-10-2007 17:06 |