|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaşlar, cumartesi yine iş çıkışı ver elini Zeytinbeli çadır.. Akşam yaklaşık 2-3 saat olta attım ama tık demedi sanırım yemler biraz eskimişti.. (kurutulmuş tuzlanmış karides vardı) neyse işinde verdiği yorgunlukla Adana sıcağından temiz serin bir ortama gelince insanın uykusu geliyor
![]() ![]() Hava sıcak olduğundan kayalıklara tekrar çıkmadım, öğle yemeğini yiyip tekrar okeye başladık havanın serinlemesini bekliyorum zaman geçirecek bişey lazım ![]() ![]() bunlar ikisi birara, ![]() ![]() buda ikindi güzeli.. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Savaş maşallah tebrikler .. afiyet olsun.. şu takımların da resmini çekip koyarsan arkadaşlarda tecrübe kazansın...
şansın daim olsun.. ''Kobraya siz yılanada deseniz, lordum da deseniz yine sizi ısırır'' Afrika atasözü |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() savaş eline. koluna ve emeğine sağlık..güzel ispendekler.. tatilde iyi gidiyor..
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() savaş maşallah ellerine sağlık. pekde güzelmişler. afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() savaş çok iyi bir anlatım olmuş balıklarda harika gayet keyif verice ve heyecanlı bir gün yaşamışın belli.tebrikler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Savaş abi eline koluna sağlık güzel bi av olmuş afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() Savaş kardeşim helal olsun 2 si bir arada ohhh daha ne ister değil mi ? ama arkadan kovaladık ça sen izledikçe iyi heycan yaşamışsın allah içine sindirsin... sevgi ve saygılarımla.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık savaş abi.derya kuzucukları süper görünüyor.Bi de takımdan biraz daha bahsetsen tam süper olacak...
Saygılarla.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Savaş arkadaşım güzel bir tatil geciriyorsun arkadaş ortamı ve balık tebrikler mufi ustamın dediği gibi bende merak ettim takımları selamlar rastgelsin.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
25,11,2007 karadan | hamurabi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 25-11-2007 21:05 |
01.07.2007 Zeytinbeli kayalıklar.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 04-07-2007 10:24 |
Zeytinbeli günümüz... | varior | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 14-02-2007 08:12 |