|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar dün(10.11.2009)bir haber geldi kulağıma ne kadar doğru bilmiyorum bilenleriniz vardır mutlaka,gümüldürde(tam olarak yerini bilmiyorum)bir balık(levrek)çiftliği patlamış.patlamış derken ağ yırtılmış ama yunus ama hava muhalefeti yada sabotaj bilen yok.deniz 50-60 bin kadar levrekle dolmuş.her biri yaklaşık 250-300 gr.tabi bunu duyan herkes palet yemi kapıp sahile koşmuş ve 40-50 parçadan aşağı kimse almamış.bilenler,duyanlar,gidenler varsa bizleride bilgilendirirse iyi olur.hafta içi iş dolayısı ile ben gidemiyorum,herkese bol şans
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dostum o haberı bende duydum ve dogruymus ama henuz gıdıp kendım dogrulayamadım
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Annemler yazlıkta sahil avcı kaynıyor ....dedii
ADNAN DİNSEL 05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ Bu mesaj en son " 11-11-2009 " tarihinde saat 23:52 itibariyle ADNAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() neyapam çiftlik balıgını alyanak varken
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Gidip avlananlarda aynen senin bahsettiğin gibi gidenlerin boş dönmesinin imkansız olduğu her hallerinden belli idi.. ![]() Fatihim sanada katılmamak elde değil kardeşim.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ara sıra oluyor böyle olaylar.
Denk gelen gerçekten iyi balık alıyo, çiftlik miftlik denizde kalmasındansa o balıkların yakalanması daha iyi. Çünki popülasyonda olmayan 50-60 bin balık (ki ben eminim rakam çok daha fazladır) bir anda ortaya çıkarsa doğanın dengesiyle oynar.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Samimiyetine inanıyorum kardeşim, bu hafta es geçildi önümüzdeki maçlara bakacağız.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkçı gemisinde yaşanan gerçek bir olay | MAVİ FENER | ANILAR | 2 | 21-09-2009 23:51 |
Olay bumudur Budur arkadaşlar - 5,5 Kg Sazan | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 12-08-2008 20:26 |
Yaşadıgım ilginç olay | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 10-08-2006 08:44 |
Gümüldürde kefal | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 28-06-2006 09:08 |
enteresan bir olay | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 3 | 25-12-2005 21:25 |