|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar. Denizlerimizin boş olduğu bu günlerde dün benim 61 metredeki mercan topuğunu bi ziyaret edeyim dedim. öğleden sonra saat 4 sularında demir attım yaklaşık bir saat kadar bekledim canlı yok sanki aşşağıda. sitemize yeni üye olan (sığacıklı) yani arkadaşım tolga tufan organizasyon günü bana üç dört tane koordinat vermişti. gps yi açtım bi tanesinin uzaklığı benim bulunduğum noktadan 2200 metre uzaklıktaydı vira çapa dogru dümeni oraya çevirdim. Yolu tam yarıladım radarda sanki bir kayalığın ucundan geçiyormuş gibi inişli çıkışlı birşeyler belirdi ekranda. Gideceğim yere vardım ama ee altta bi kayalık yook
![]() ![]() ![]() ![]()
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 16-05-2011 " tarihinde saat 20:15 itibariyle ejder_balikci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() afiyet olsun dicem ama balıkları göreyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ağzı kırmızı sanırım Erkek mercan dediğimiz mercan oluyor Mustafa abi
![]() Devamını diliyorum ![]() Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Mustafa konu anlatım itibari ile harika ..
Sanki yanımdasın bunları ağzından işitir gibiyim.. Maranın kordinatı sağlamda değil mi.. Bakarsın bir baskın çekerim sana.. Peylaşım için teşekkürler kardeşim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Mustafa iştahımı kabarttın vallahi. Çok tebrik ediyorum. Ne de keyiflidir şimdi o balığı çekmek. Fotografları dört gözle bekliyorum... hatta fotograflardan vazgectim en kısa zamanda birlikte gidelim beraber fotograflayalım
![]() Sevgiler
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah Mustafa kardeşim bizim oralarda balığı kırmışsın o kadar gelip gidiyorum safarihisar'a seninle görüşmek bir türlü nasip olmadı İnşallah Yüzyüze görüşüp tanışmak nasib olur.
Tekrar tabrik ederim Rastgele
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Şansın daha bol olsun kaptan.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa tebrikler nede güzel anlatmışsın bayıldım merakla resimleri bekliyoruz eline sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Anlatım süper. 250 gr. çimçim ile bu kadar balık baya karlı bir av. İnşallah daha iyileri denk gelir,
oltan keskin olur.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Yeğeeen, yine karıştırdın ortalığı,amaaaa,resim yok dünyada inanmam git tekrar tut resimle inanayım kandırma bizi..
![]() ![]() ![]() Şaka bir yana afiyet bal şeker olsun ama sen ağlatıyorsun be çocuğum. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20 Mart Sığacık'ta Ejder balıkçı ile av | Balikci Alp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 24-03-2011 20:20 |
Sığacık'ta yarım saatlik avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 17-05-2010 19:48 |
05.03.2010 Sığacık'ta Gevil'de çipura bereketi | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 08-03-2010 19:26 |
Seferihisar Sığacık'ta kiralık tekne | gkhnust | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 24-02-2010 23:24 |
Kırmızı kurt | Anıl ÜNALAN | Boru Kurdu, Solucan | 8 | 09-07-2009 15:20 |