|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar cumartesi günü tutmuş olduğumuz balıklaın bazı görüntü lerini yükledim avımız çok verimliydi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 12-03-2012 " tarihinde saat 20:35 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resim yüklemek |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() resimleri göremiyoruz sanırım sorun var
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ismail kaptan tebrikler beraberken yaptığımız av zamanı saklanan kırmızılar paşalar ortaya çıkmışlar bakıyorum da
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Renkli bir av olmuş. Daha iyilerinin daha güzellerinin tekrar sizinle olmasını dilerim.
Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() paylaşımların için tşkler ismail kaptan kazıklıda balık oynamaya başlamış heralde
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kaptan kazıklıya gelmeme kararı almamıza rağmen tuncay kardeşimizin hakkınızda söylediği olumlu şeyler bizi tekrardan kazıklıya gelme kararı aldırdı pazara görüşürüz.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() daha iyilerini daha güzellerinin sizinle olmasını diliyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() pazar günü görüşürüz arkadaşlar saygılarımla herkezi selamlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son avlarımdan görüntüler.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 14 | 05-11-2011 20:52 |
Seferihisardan görüntüler | level | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 12-01-2008 11:33 |
benden ilk görüntüler | hamurabi | Videolar | 0 | 26-12-2007 19:54 |
02.07.2007 Günkü Sazan Avlarım | iesencan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 03-07-2007 17:24 |
bu günkü hasılat | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 9 | 04-10-2006 19:49 |