|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#31 | ||||
|
Miço ![]()
|
Murat abi çipura sezonunu ne zaman açıyoruz?
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#32 | |||
|
Kaptan ![]()
|
|
|||
|
|
|
|
|
#33 | ||||
|
Tayfa ![]()
|
Murat, genç irisi diye bir tabir vardır ya hani, bu kalamarlara ne kadar uyuyor, hepsinin maşallahı var. Çok çok tebrik ediyor, afiyet olsun diyorum.
|
|
|
|
#34 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
Gerçekten boyları çok iyi ellerinizi sağlık .. afiyetler olsun .
Sorum olacak ; 1.Kalamar avlarken en dipten çok yavaş mı cekiyorsunuz yoksa,yavaş sararken çok ani bir aksiyon yapıp hızlımı sarıyorsunuz . 2. hangi saatlerde avlanıyorsunuz ? saatine göre hangi renkte ? çok bunalttım ama son sorum ![]() 3.ne tür yerlerde avlanıyorsunuz ? (metre açısından kayalık,kum vb. )
|
|
|
|
#35 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
Ege'cim merhaba sorularına cevap arıyorsun fakat kalamarı karadan tutmak için son demleri bilgin olsun. 1 - Ben genelde toplu sahte kullanıyorum ve topla arasındaki mesafe yaklaşık 2 mt. kadar bırakıyorum. İki türlü avlanma şekli var : a) Topu ileri at ve yakalanmasını bekle. b) Topu ileri at ve ister yavaş çek, ister hafif aksiyonlar yaparak kıyıya doğru çek. NOT : Ben topu ileri doğru atıp yavaş ya da aksiyon yaparak avlanıyorum. 2 - Akşam saatlerinde avlanıyorum. Turuncu karides sahtesi ve yazuri marka sahte(kurşunlu) 3 - Evime yakın iskeleden NOT : Unutma kalamar gezici bir av hayvanı ve kumluk olmazsa daha iyi olur düşüncesindeyim. İnşallah merakına ve sorularına cevapverebilmişimdir. |
||||
|
|
|
|
|
#36 | |||
|
Kaptan ![]()
|
|
|||
|
|
|
|
|
#37 | ||||
|
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
muradımmm kalamarlar gözüme takıldı gene canım felaket çekti ye şunları artık.
sonrada buraya yaz nasıl temizledin nasıl pişirdin nasıl yedin yerken neler hissettin yanına süt koydun mu of yaaaaa canım istedi işte çok kötüsün yaaaaaa ye şunları
|
|
|
|
#38 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
teşekkürler ben tek sahte kullanarak avlıyordum şimdi
3lü setleri deneyeceğim sağ olun ![]()
|
|
|
|
#39 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Alıntı:
Keşke yakın olsaydın beraber tadına bakardık. . |
||||
|
|
|
|
|
#40 | ||||
|
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Hey maşallah kalamar avının çok yakınında olmama rağmen uzun zamandır böylesini görmemiştim.
Tebrik ediyorum daha iyilerinin ve güzellerinin yine seninle olmasını dilerim abi Rastgelsin ![]()
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|