|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Murat abi çipura sezonunu ne zaman açıyoruz?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat, genç irisi diye bir tabir vardır ya hani, bu kalamarlara ne kadar uyuyor, hepsinin maşallahı var. Çok çok tebrik ediyor, afiyet olsun diyorum.
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten boyları çok iyi ellerinizi sağlık .. afiyetler olsun .
![]() Sorum olacak ; 1.Kalamar avlarken en dipten çok yavaş mı cekiyorsunuz yoksa,yavaş sararken çok ani bir aksiyon yapıp hızlımı sarıyorsunuz . 2. hangi saatlerde avlanıyorsunuz ? saatine göre hangi renkte ? çok bunalttım ama son sorum ![]() 3.ne tür yerlerde avlanıyorsunuz ? (metre açısından kayalık,kum vb. )
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ege'cim merhaba sorularına cevap arıyorsun fakat kalamarı karadan tutmak için son demleri bilgin olsun. 1 - Ben genelde toplu sahte kullanıyorum ve topla arasındaki mesafe yaklaşık 2 mt. kadar bırakıyorum. İki türlü avlanma şekli var : a) Topu ileri at ve yakalanmasını bekle. b) Topu ileri at ve ister yavaş çek, ister hafif aksiyonlar yaparak kıyıya doğru çek. NOT : Ben topu ileri doğru atıp yavaş ya da aksiyon yaparak avlanıyorum. 2 - Akşam saatlerinde avlanıyorum. Turuncu karides sahtesi ve yazuri marka sahte(kurşunlu) 3 - Evime yakın iskeleden NOT : Unutma kalamar gezici bir av hayvanı ve kumluk olmazsa daha iyi olur düşüncesindeyim. İnşallah merakına ve sorularına cevapverebilmişimdir. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() muradımmm kalamarlar gözüme takıldı gene canım felaket çekti ye şunları artık.
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler ben tek sahte kullanarak avlıyordum şimdi
3lü setleri deneyeceğim sağ olun ![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keşke yakın olsaydın beraber tadına bakardık. . |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hey maşallah kalamar avının çok yakınında olmama rağmen uzun zamandır böylesini görmemiştim.
Tebrik ediyorum daha iyilerinin ve güzellerinin yine seninle olmasını dilerim abi ![]() Rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kıyıdan Kalamar Avı | Taygun KOCABIYIK | AT-ÇEK | 80 | 02-10-2011 17:44 |
kıyıdan kalamar ve sübye avı | yilmaz | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 09-11-2010 12:50 |
Kalamar avı | tevez | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 20-03-2010 13:11 |
Kalamar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 13-12-2007 00:03 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |