![]() |
#31 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hasan Abi ben işin latifesindeyim bilgiyi paylaşıcağını zaten biliyorum demek istediğim bu kadar güzel trofelere gerekli özeni göstermeden bir çırpıda aha bunu yakaladım der gibi olmasıydı.Seninle olan muhabbetimiz bundan biraz daha farklıydı
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgılı hasan abıcım ben tesekkur ederım bende uzun zamandan berı yıl da belkı 2 3 defa gırıyordum sıteye bundan sonra yanınızdayım
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() sevgilerimle canım kardeşim ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Msutafa ağabeyim şu pc yi kısa zamnda skökünde engin bilgilerinizden bizi mahrum etmeyin sonra benim gibi bilgiye aç kardeşleriniz hırçınlaşıp bir vampire dönüşebilirler
![]()
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
evet canım abicim bende her zaman beklerim mekanıma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() senin mekanına gelip senin çayını az içmedim kardeşim yinede gelirim merak etme ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler.
Güzel balıklar cidden. Afiyet bal şeker olsun. Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Bir sorum daha olacak ,bu av nerede yapıldı,(Çeşme,Karaburun vs gibi) ,balık bulucu kullandınızmı ?, su sıcaklık tespiti yaptınız mı ?cevaplarsanız sevinirim,cevaplamazsanız canınız sağ olsun derim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sinarit'çi Mustafa'dan gridalar | musty | Sırtı-Seğirtme | 28 | 10-05-2010 09:31 |