|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan kurşunlar çok güzel ellerine sağlık Taygun'nun da dediği gibi kurşunları havadar yerde yapmak tabiki en başta gelen kurallar içerisinde tekrar tebrikler ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel, güle güle kullanınız.
Bu kalıplardan biz de edinebilir miyiz ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet sevgili arkadaşlar mesajıma verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim... Birkaç arkadaşımızın söylediği üzere kurşunun erime aşamasında belki gözle görülmüyor fakat zararlı gazların olduğunu biliyoruz.... Bende önlemimi alıp havadar bir yerde bu kurşunları yaptım ... Hatta pencere önünde ve arkamdan da vatilatör yardımı ile gaz ile birebir kalmamaya çalıştım...Kalıp bir arkadaşım torna atelyesinde kendi el emeği ile yapmış.... Onada burdan ayrıca teşekkür ederim....sağlıkla kalın....
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem abi bu kalıplardan satıldıgını duydum ama nerde ne sekılde ne kadar fıyata satılıt bılemıyorum.... Ama yabancı bir sitede 12 euroya bır ara denk gelmıstım....40-50-60 gramlık kursunları bır seferde dokebılıyosun....Nette var....sağlıkla kal abi...
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla doganım tebrıkler cok ıyı olmus desene kursuna dunya para vermeye son
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Üstad
|
![]() Doğan'ım tebrikler, kurşun sorununu çözmüşsün.bana uğrarsan bende de bir iki kilo kaadar hurda kurşun var. kırışırız yarı yarıya..
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kurşunları aldırmaya Kediyi gönderirim.. ![]() artık yarısımı kalır hepsimi gider bilmem.. ![]() ![]() ![]() ![]() Sende Serkan Ustaya sor bakalım bizim kalıp hiç mi oldu?? ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler doğan iyi yapmışsın, kalıbın daha yuvarlak hatlara sahip olsaydı kayalık bölgelerde takılma oranı daha aza inerdi
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel olmuş.Emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kurşunlar | HALDUN YALIMLI | Kurşunlarla İlgili Herşey | 6 | 07-06-2011 07:18 |
Kendi imalatım derin su çıkrıklarım | malitas | El Yapımı | 14 | 23-02-2010 21:15 |
Kendi rekorum! | seraycik | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 23-11-2009 07:51 |
Takılmayan kurşunlar | giritli | Kurşunlarla İlgili Herşey | 24 | 05-05-2007 22:23 |