|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar arkadaşlar, geçtiğimiz hafta yine Çeşme'deydim ve bu sene Çeşme'nin klasik rüzgarlı havasını da aşan bir hava durumu ile karşı karşıya idim. Toplam 5 kez balığa gittim (3 dalış, 2 olta). 3 avın resimlerini gönderiyorum.
İlk av 25 Temmuz'da vurduğum mırmır. Su aşırı bulanıktı. 3 m derinlikte dibi görmüyordum. Daha ilk agaşona bu arkadaş gelince baya bir ümitlendim ama boşa çıktı. Zaten bulanıklık da artınca fazla uzatmadan çıktım sudan. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İkinci av 26 Temmuz. Bu da zıpkın avı. Ortaya karışık. Sarpayı vurduktan sonra zıpkını toparlamaya uğraşırken 2 m önümde bugüne kadar suda gördüğüm en büyük çipurayı gördüm. Hayvan beni şöyle bir süzüp uzaklaştı. Rahat 1,5 kg gelirdi, sinir oldum ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Son av 1 Ağustos tarihli olta avı. Tek çipura 30-31 cm. Ağırlığını bilmiyorum ama güzel balık ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Darısı hepinizin başına. Rastgelsin...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim tebrik ederim. Az ama öz olmuş, birlikte dalacağımız zamana bıraktın sanırım balıkların kalanını ha Mert. Nefesine sağlık kardeşim tekrar tebrikler.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim bir an önce dalalım beraber, yoksa bu balıklar çok büyüyecek başa çıkamayacağız
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() bizde neden çeşmede balık tutamıyoruz diyorum anam sen hepsini vurmuşsun kardeşim...eline sağlık ...devam ...rastgelsin
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bravo Mert,umarım bu seneyi böyle kapatmazsın,neyseki artık halk oyunları olayın yok,yani bahane yok ,balık çok,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim. 20 Ağustos'a kadar Çeşme civarlarına uğrayamayacağım, Çeşme'de balık tutmak isteyen arkadaşlar boşlıktan istifade edebilir
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert abi tebrikler zıpkında gittikçe iyiye gidiyorsun inşallah o görüp kaçırdığın çuprayı biraz daha büyüyünce şöyle 2-3 kilo olunca vurursun afiyetle yersin
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tago çok sağol, inşallah çıkar o tekrar karşıma. Bak o zaman neler olacak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert abi çok güzel bir av olmuş..Ellerine ve gözüne sağlık...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrik ederim mert abi maşallah ne güzel balıklar bunlar işallah o büyük çipurayı da yakalrsın hadi hayırlısı .......selametle
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine ben | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 18-07-2008 10:17 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |
yine iskenderun | gauss | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 05-10-2006 10:17 |