|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() TARİH :10 ARALIK 2006 Karaburuna ava 2 tekne ile gittik, tabiki iyi ne hava, doğa ve karaburun harikaydı. tago,mert,onur ve benim iş çevremden 2 arkadaş toplamda 8 kişi idik özel sebeplerden dolayı 2 arkadaşımız gelemediler, ama gelen arkadaşlarla kaynaşma mükemmeldi, balık olmasa bile...
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abicim aynı anda başlık açmışız valla, ben de fotoğraf koydum. Yalnız Tago size kayış attı, benden duymuş olma
![]() ![]() Organizasyona ön ayak olup güzel bir gün geçirmemize yardımcı olduğun için tekrar teşekkür ederim abi, daha beraber nice avlara...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abicim önümüzdeki hafta bende fangri tutucam ve haftaya kameramanlık görevini tam yerine getiricem
![]() Birlikte balığa gittiğim tüm abilerime teşekkürler İTİNA İLE ÇAPA ÇEKİLİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Beni de bu güzel organizasyona dahil eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için bunun ayrı bir önemi vardı;benim ilk tekne tecrübemdi.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne güzel yaaaa.... ben burada sıkıntıdan çatlıyorum.... keşke aranızda olabilseydim...sevgiler.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlarım allah muhabbetinizi arttırsın.Anladığım kadarı ile pek balık olmamış ama muhabbet yerinde imiş.Mert ve Taygun, acele bu güzel ortamın fotoğraflarını bekliyoruz...........
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Organizatör
|
![]() ishak bey sizin gibi usta avcıları da armızda görmek istiyoruz .....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 21-08-2010 13:22 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
07 ocak 2007 karaburun a devam | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 12-01-2007 23:47 |
11.12.2006 Karaburun | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 13-12-2006 22:08 |
Karaburun AŞkim..... | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-11-2006 00:28 |