|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İki haftadır balıga çıkamıyoruz. Kendimi iş yerindeki akvaryumla teselli ediyorum.
İki hobim var. Balık tutmak. Balık beslemek. Bunlarda Benim Yaramazlar: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-06-2008 " tarihinde saat 19:45 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi valla ne yalan söyliyim balıkların on numara en yakın zamanda boş bi zamanım olduğumda bende resimleri çekip koyıcam.Abi bi de zannedersem akvaryumda plastik bitkiler var galiba ama arkadaki toplu duranlar anubias onlar canlı heralde.Eğer plastik bitki varsa onları çıkarmanı tavsiye derim....
saygılar...
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 Bu mesaj en son " 10-06-2008 " tarihinde saat 20:06 itibariyle Caner BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hüseyin'cim benim fronti kırmamı yoksa orjinal mi? Bu arada görmüş oldugun bitkiler sadece arka fon. Yeni akvaryum gelince bu akvaryumu balıklarıyla birlikte vermeyi düşünüyorum. İş yerinde iki akvaryuma yer yok.
saygılar kardeşim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ibrahim abi valla balıklarınız çok güzel tebrik ederim.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() YunusLarın görüntüsü çok güzeL gerçekten. Sarı prensesLerin hakkını da yememek Lazım onLarda çok güzeL
![]() Uzun bi emeğin karşıLığıdır eminim bu baLıkLar tebrik ederim gerçeken çok güzeL baLıkLar ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() İbrahim abim senin fronti kırma değil abi akvaryum ortamında üretilmiş bir frontoza yani anneside babasıda frontoza .Bi de abi balıkları vermeden önce beni düşünebilirsin mesela senin balıkları ben alabilirim
![]() Saygılar...
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yunuslar süpermiş...acaba yavru aldın mı?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yunus yumurtladı. | TuRNa_HuNTer | Akvaryum | 6 | 04-01-2009 11:04 |
Güzel Bir Anı (yunus) | genç_balıkcı_77 | ANILAR | 4 | 24-08-2008 19:18 |
Sarı balık | emre97 | Akvaryum | 3 | 15-06-2008 12:27 |
Sarı Balık | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 4 | 27-08-2007 16:45 |