![]() |
#11 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çoş abi çoş, kim tutar seni...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
VİP ![]()
|
![]() süleyman kardeşim tüm ekibi kutlarım.
bereketli bir av olmuş,avlarınızın devamını dilerim paylaşım için teşekkürler. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Erol kardeşim. umarım bir gün birlikte çoşarız..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler, İrfan kardeşim. sizlerinde oltaları dolu gelsin her daim.Sizlerlede inşallah bir gün tanışma fırsatımız olur. Önceki gün öner kardeşimizle tanıştık.Kendisini tanımakla çok mutlu oldum..
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah Süleyman abi.Nasip kallavi olmuş
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ertugrul abı ıle ekurı tamamlanıyor zaten suleyman abı.... o zaman bu balıklar bızden korksun... sanırım rekor ustune rekor kırılır :I)) özlemle beklıyorum
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan
|
![]() süleyman abiii sana ve tüm ekibe
![]() ![]() bide şu mesaj yazmayı otamatiğe bağlasam sen konu açtığında hemen cevap yazsa benide yormasa ![]() ![]() ![]() ![]() abi inanırmısın bundan sonra evdekilere söylücem pazardaan kipadan falan balık almayın ben süleyman abimi ziyarete gidiyom dicem ![]() bereketli adamsın vesselam ![]() ![]() bu msj üzerine ben tekneden tutsaydım neler derlerdi ben biliyom ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrıkler güzel av olmuş
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutluyorum.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptan tebrikler,öncüleri görünce iştahım kabarmaya başladı çapari canavarları gelsede kurtları bi döksek artık.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Adalar bereketi_5 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 31 | 27-03-2010 04:25 |
Adalar 3 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 12-01-2010 22:22 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |