|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sabahın erken saatlerinde yola çıkmamıza rahmen bi yerde yaptığımız rötarla 9.00 da denide olabildik limandan bazı kişiler kanaldan hem uskumru aldığını hemde dipte çupra ebatlarında ısparozun olduğunu söledi , bizde çıktık gittik kanal suyuna ben ısparozla pek ilgilenmeyi sevmediğim için hemen bi koldan zokayı uskumruya bi koldanda dibe kalamara çalıştım biraz geçtikten sonra bir kalamar aldım gerçekten çok iyiydi tahminim 350 gr civarı felandır biraz ilerledikten sonra babam eyvah dedi deli bi uskumru geliyo bende hemen heyecanla uskumru takımıma vuruş beklemeye başladım çünki teknede biri uskumru yakaladığı zaman diğer oltalarada vuruş olur ve o kişilerde balık alır bekledim ama nafile aşşağıdaki balık uskumru değilmiş kocaman bi tirsiymiş tirside ne tirsi be
![]() Not: Fotoları pc ye kendi telefonumdan atamadığım için bi arkadaşa verdim ondan aldığım da atıcağım..(bugün akşamüzerine doğru atılmış olur..) Saygılarımla..
![]() |
Sponsored Links |