|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aslında çok iyi olur.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yapma mehmet abi be bu forumda artık tatsızlık çıksın istemiyorum ben hiç genelde böle hareretli tartışmalar hem kavgaya yol açıyor izmir'linin sinirinden olsa gerek korkudan ne yapçağımı şaşırdım direk kilitledim konuyu geçen sefer olanı sende az çok bilirsin kaç kişiyi kaybettik.. Artık böle şeyler olmasını istemiyorum abi herkes bizi örnek alırken biz yanlış şeyler yapmayalım diye düşünüyorum..
Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#43 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık avınız için tebrikler.Benim sorum şu olucak.Hepimiz amatör ruh taşıyan insanlarız.Bu işi profesyonel yapanla amatör yapan arasında ne fark var.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sazanın kilosu 2 ytl kadifenin kilosu 0,60YTL turnanın kilosu 3YTL liste böyle uzayıp gidiyor... Neye göre amatör balıkçı...Neye göre Profesyonel balıkçı.... Ben buradaki bazı kişilere katılmıyorum.Ben tatlısuda günlük limitimi aşsam ve desemki bende profesyonel kart var desem kim bana bir şey diyebilir ki...??? Adı üstünde burası amatör balıkçılık sitesi amatör insanlar paylaşım yapıyor.Sitemizde profesyonel balıkçı olsa ve hergün yüzlerce kilo balığın resmini koysa bu hoş olur mu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Neyse lafı uzatmayım yapmam gereken nedir bana onu söyleyin ?
![]() |
![]() |
#45 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Anıl beni yanlış anlama.Sana bir sözüm yok.Ama paylaşım yapıpda limitleri aşan insanlarda bende kart var derlerse ne olucak.Sonuçta burası sanal bir yer.Kimseye hesap soramayızda.Ben sadece genelleme yaptım.Hatta seni tebrkte etmiştim.Ve paylaşımlarını her zaman bekliyorum sevgili kardeşim.
![]()
![]() |