![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ya o sektör önemli bi sektör şimdi soruyorum diyoruzki 3 tarafımız denizlerle çevrili balıkçılığımız neden gelişmemiş trole karşıyız gırgıra karşıyız peki bunlar yoksa sayılırsa küçük çaptaki balıkçılarla ve amatörlerle yeteri kadar balık yakalayabiliriz trolün gözler istandartları sağlıyorsa hiç bir sorun olmadığını düşünüyorum tabi karaya uzaklık yasak bölgelere girmememe küüçk balıkçıları rahatsız etmemek kaydıyla trole hayır demiyorum ancak trol küçük barbun tekir yavrularını minik mercanları yukarı çıkarıyorsa o kadar küçük ağ kullanıyorsa trole hayır..barbunun ağla avlanması küçük balıkçı için bir derttir küçük balıkçı genelde paraketeye gider ama bazı konularada açıklık getirelim bir anlık amatör ruh için ekmeğini kazanan dürüst trolcüleri yok saymayalım
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor... | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 31 | 06-04-2010 07:12 |
Darüşafaka hayır kurumu... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 14:19 |
trole karşıyız | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 11-02-2007 20:01 |