|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() helal olsun abi işte dostluk budur balık bahane....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() balık bahane dostluklar her zaman şahane
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Necati siteye üye olupda senin sakızlı kahveni içmeyen çok az dostumuz kalmıştır.Ben her zaman söylerim,RASTGELSİN sitesi çıkarsız ve menfaatsız dostlukların temelinin atıldığı harika bir site.Dostlukların dahada genişliyeceğine inanıyorum..
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sülüman kardeşime tamamı ile katılıyorum. En güzel örneğini sakızlıların yanı sıra ile Necatinin sloganı söylüyor " BALIK BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE."
Muratcım; sen 200 de kalmışsın, son artırmam 250 idi. Hepiniz şahanesiniz.Sevgiler. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sanırım tekneyle açılmaya karar verdik taygun abi 500 dediğine göre
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Serhatçım yaş icabı o kadar atamam ama tekne olursa 1000 neden olmasın. Ben gerçi bahsi sevmem ama. Olsun laf klavyeden döküldü bir kerre.
Bu arada laf tekneden açılmışken, Sülüman kaptanımız Pazar günü için orada bir havayı koklasın bakalım. İcabında kendisine misafir olabiliriz.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() vallaha kaptan duy sesimizi pazar açılacaksan haber ver misafirin olalım
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bu arada 500 atarım derken 500 desimetre atarım diyecektim oda 50 metreye tekabül ediyor ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yine Tek Ama Yine Paşa | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 16-10-2010 12:20 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |