|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Evet değerli dostlar Balık Bahane Sohbet Şahane sloganı ile çıkmaştık bu yola.
![]() Bugünde Sitedeki yeni ÜSTADIMIZ Murat ÇAKMAKÇI ve Oğlu Ahmet Çakmakçı ziyaretime geldi.. Öncelikle zahmet ederek buralara kadar geldikleri için teşekkür ederim.. ![]() Tabiiki insanların ortak noktası bir olunca keyifli bir sohbet başlayıveriyor ne hikmetse.. ![]() ![]() Murat hoş sohbet, efendi ve güler yüzlü bir abimiz.. ![]() Oğlu Ahmet ise ayrıbir şeker.. ![]() Sonrasında Yine site üyelerimizden Ahmet abimizinde sohbete ortak olması, Sitedeki Rastgelsin Kahvesinden Daha iyi bir Kahve ve sohbet ortamına çevirmesine yetti.. ![]() ![]() ![]() Keyifli sohbetlerimizi çay ve misafirlerime bilhassa balıkcı misafirlerime ikram ettiğim Sakızlı kahvemizle süslemesek eksiklik olurdu.. ![]() Bu keyifli sohbetin bir kaç karesini sizlerle paylaşmak istedim.. ![]() Bu arada Yağız kardeşimde buradaydı ancak bizlerin resimlerini çekmekten onu bir kare içerisine almak aklımıza gelmedi.. ![]() Sağlıcakla kalın.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne güzel dostluklar
![]() ![]() ![]() bu sitemizin başarısı kıskananlar çatlasın.. bir gün vakitsiz ben de uğrayacağım Necati kalın sağlıcakla
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Dostluklarınızın devamını dilerim.hoşça kalın ..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() HELAL OLSUN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() vallahi kıskandım arkadaşlar eminolun
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla ben foto cekmekten ve muhabbetten foto cekılmeyı bıle unuttum ole guzel bır muhabbet vardıkı aklıma bıle gelmedı
![]() murat abı ve oglu ahmet e cokk tesekkur ederım
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Vay vay vay tebrikler dostlar bende diyodum kulağım neden çınlıyo kaynatıldık arada desenize
![]() ![]() ![]() Murat abi ufaklık tıpkı sen valla Rabbim sizlere bağışlasın maşallahı var tam bana çırak olacak eleman... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rastgelsin'in kahvesi necati abimizin ofisi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() pes vallaha 2 kere geldim oraya daha sakızlı kahveyi göremedim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() NECATİ VE YAĞIZ inanın bana akşam yemeğine kadar damla sakızı çiğnedim ben sohbete , kahveye doyamadım arkadaşlar ne yapacaz arkadaşlar sorarım sizle vakit nasıl geçti anlamadım bir daki sefer alirıza abi orda olmasını isterim 200 ü tartışırız m. dür, cm. dür da inanın bağa laz ulduğum halda işin içından çıkamamışımdır da ÇOK TEŞEKKÜRLER inşallah bir gün tüm RASTGELSİNLE tanışma imkanı buluruz
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yine Tek Ama Yine Paşa | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 16-10-2010 12:20 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |