|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() erol abi yardımın için teşekkürler ben zaten çandarlı körfezinde avlanıcam belki biliyorsundur bizim oraları beğendiğim model garmin fıshfınder 400 c ,garmin fishfinder 160c bunlarda gps yok daha dogrusu hiç bilmediğim bir konu bi türlü karar veremiyorum özelliklerine bakıp bir fikir verirsen sevinirim bide bu cihazlarım montajını şimdi yapabilirmiyim acaba tekne suda yoksa seyyar bişeylemi yapıcaz yada bu kadar abartmayıp basit bişeymi alıyım varsa öğle bildiğin basit bi marka türkçe menülü söylersen ii olur formları okuyorum herkes bişeyden şikayetçi okuyunca hepten kafam karışıyo valla ne yapçamı şaşırdım allah aşkına bana bi akıl ver selamlar
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |