|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım İshak;
Bu kadar Karagöz balığını olta ilemi yoksa ağ ile mi yakaladınız...denizde balık kalmadı....Kutlarım...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eyvallah üstad paylaşım için verdiğiniz emekler için trofe teşekkürler....,
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Adnan bey, güzel sözlerinin ve yorumunuz için teşekkürler..Daha güzelinin en yakın zamanda dostlarınız ile birlikte sizlere denk gelmesi dileği ile rastgele.. ![]() Alıntı:
Av esnasında yaşanan çoşkuyu/güzellikleri birebir siz dostlara da aktarabilmek amacıyla yaklaşık olarak 1 Gb yakın görüntüler çekmiştim. Fakat Video paylaşımını ise,upload sorunu nedeni ile ve kişileri de sıkmamak amacıyla ancak 18 dakika civarına indirebildim. İnsanın hayatında ender olarak denk gelecek, ama tüm ömür boyu hafizalarda aynı tazelik ve güzellik ile kalacak tatlı bir av güncesi yaşamış idik. Veeee, yarın yani aralık ayının 3 ncü günü aşağı yukarı ![]() Sevgili Recep bey,paylaşımı bilgisayar başında izleyen/okuyan dostların gönüllerine hitap edebilecek bir şeyler ortaya koymuş isem, ne mutlu bana...
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 02-12-2011 " tarihinde saat 14:02 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... Neden: cümle düşüklüğü |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşi ehline teslim etmek bu olsa gerek | Ahmet TARİH | Videolar | 2 | 31-08-2011 19:29 |
Çeltik tarlası balıkçılığı | Kamil ESEN | Su Ürünleri | 8 | 22-03-2010 16:53 |
Sarımsak Tarlası | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 01-03-2010 13:05 |
Buyrun burdan...Yoruma gerek yok...... | Kamil ESEN | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 6 | 23-02-2010 16:39 |
Dog Attack Shark (Kakıça ne gerek varr) | oguzkurt | Videolar | 4 | 23-08-2007 11:29 |