|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() İshak abicim tek kelimeyle harikasınız
![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() offfffffff offfffffffff gözlerimizin pası silindi biz böyle paylaşımlara kısaca KATLİAM diyoruz artık herkese de nasip olmuyorrr.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hey gidi günler hey diyoruz.İnşallah yakın zaman da tüm rastgelsin üyelerine böyle av nasip olur.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi naptınız ya siz işi bitirmişsiniz.. Bu sene çıkacak mı bakalım.. Hayırlısı inşallah... RASTGELE
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() o karagözler 700 gram armı yhaa
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili İlker bey, yorumunuz için teşekkürler..Daha güzelinin sizlere denk gelmesi dileği ile rastgele...
![]() Alıntı:
Sevgili Murat kardeşim, inşalah bir gün beraberce olta atmak dileği ile... ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Her daim dostlarınız ile birlikte gönlünüzdeki avların denk gelmsi dileği ile rastgele kardeşim... ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
Kardeşim, balık hareketleri genelde 3-5 gün önce-3-5 gün sonra , ama yine de aşağı yukarı aynı takvime denk geliyor diye düşünüyorum..Hatırladığım kadarı ile o sanki bir hafta içi kaçamağı idi..Kuvvetli kış gelmeden, ama hafta sonu ama hafta içi bir fırsat denk getirebilirsek, bunun gibi olmasa dahi, buna benzer bir av daha yapma ihtimalimiz olabilir diye ümit ediyorum... Tabi ki, nasip işi.. ![]() Alıntı:
Önemli olan, ekip arkadaşları ile birlikte geçirilen hoş saatler anılarda kalan.. ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bizi böyle paylaşımlarla keyiflendirdiğin için teşekkürler üstad daha nice bol nasipli avlar temennisiyle
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Recep abi, yaptığım paylaşımlar ile siz dostlarımın yüzlerinde azıcık dahi olsa bir gülümseme yaratabildiysem ne mutlu bana... ![]() Ayrıca, benim yaptığım yakıştırmayı beyendiğiniz için teşekkürler...Benim payaşımlarımı izledikçe benim ekip arkadaşlarımın yaptığı yakıştırları da duyabilirsiniz.. Mesela sevgili büğümüz Ertaç hocam, mercan a asla mercan demez...O'na pembe/beyaz ım diye hitap eder... ![]() ![]() Ben ise mırmır a , denizlerin masum yüzlü delikanlısı derim hep...
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 23-11-2011 " tarihinde saat 09:41 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... Neden: harf hatası düzeltildi |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ''güzel gönüllü'' ishak'bey sizin çekimlerinizi izleyen biri olarak üzerine basarak temennim, şudur; ''ALLAH'' gönlünüze göre versin
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşi ehline teslim etmek bu olsa gerek | Ahmet TARİH | Videolar | 2 | 31-08-2011 19:29 |
Çeltik tarlası balıkçılığı | Kamil ESEN | Su Ürünleri | 8 | 22-03-2010 16:53 |
Sarımsak Tarlası | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 01-03-2010 13:05 |
Buyrun burdan...Yoruma gerek yok...... | Kamil ESEN | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 6 | 23-02-2010 16:39 |
Dog Attack Shark (Kakıça ne gerek varr) | oguzkurt | Videolar | 4 | 23-08-2007 11:29 |