|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Değerli arkadaşlarım pek coğumuz (ben dahil)ahtapot tumuş olabiliriz ama sağdan soldan verilen tariflerle pişirdiğimiz ahtapotu cok kere cöp tenekesine atmışızdır sorada üzülüp keşke vurmasaydım veya yakaladığım zaman salsaydım demişizdir bakın videodaki hanım nasıl pişirip salatasını yapıyor selamlar.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi Allah Razi Olsun Senden Bende Avladigim Ahtapotlari Ona Buna Veriyodum.eline Saglik Ilk Ahtapotta Deneyecegim
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Ahtapot salatasına gelince muazzam bir lezzet ahtapotu tutup ziyan etmek iş değil açıkçası ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
diğeri ise ancak türkiyeye özgü bir kaza avrupada mümkünü yok böyle bişi düşünemessin ana yoldan 30 km surratle motorla giderken beni bekleyen bir otobüsün arkasından yola fırlayan bir morsiklete göbeğinden tosladım neyseki adamada banada bişi olmadı motorsikletede hasar yok Ancak!!o hızla popo üstüne düştüğüm icin az bucuk haticede ağrı vardı oda gecti. ![]() selamlar rastgelsin. |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Rauf abi geçmiş olsun...
Video için de teşekkürler... Ben salatanın içine közlenmiş biber ve domates de koyuyorum ortaya şahane birşey çıkıyor... deneyin derim...
Mehmet Şanlı İZMİR - 1984 Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF (Artık mezun ![]() ...Forza Çipura... Bu mesaj en son " 10-01-2008 " tarihinde saat 00:35 itibariyle Egeli tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Teşekkürler mehmet sağ ol.mühim olan ahtapotun pişmesi sonrasında dediğin gibi ceşitli şeyler damak tadınıza göre hazırlıyabilirsiniz.ben mesela buna maydanoz katmassam olmaz.bir şey daha var bu pişmiş ahtapotun ayaklarının kalın taraflarını parmak boyunda kesip.midye kızartmak icin hazırlanan biralı una bulayıp ta kızartın oda güzel olur.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi Geçmiş Olsun Diyorum Bende.kurban Bayraminin 3. Günü Foça Da çektim Ahtapot Ama çok Büyük Degildi.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geşmiş Olsun...Kazayı tasavvur edince gülmedim desem yalan olur(afedersin).Tabi Allah korumuş kırık çıkık olayı olmamamış.Ayrıca video güzel.Benim bi arkadaşım o eski merdaneli çamaşır makinesini atmamış sırf ahtapot temizlemeye ve yumuşatmaya tahsis etmişti.Sonra buzdolabına koyuyordu.Çok işe yarıyo gerçekten.Teşekkürler,Saygılar...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hafif olduğu kadar da lezzetli bir deniz mahsülleri salatası | tuncayterzioglu | Balık Yemekleri | 9 | 04-08-2008 23:46 |
Ahtapot Türleri | katiti | Deniz Balıkları | 21 | 09-10-2007 17:09 |
Ahtapot Salatasi | tuncayterzioglu | Balık Yemekleri | 7 | 13-09-2006 16:28 |
Alabalıklı Patates Salatası | uzman | Balık Yemekleri | 3 | 29-01-2006 18:10 |
Ahtapot Izgara | aserkansatı | Balık Yemekleri | 5 | 22-10-2005 05:50 |