|
![]() |
#1 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
SİZE ÖRNEK OLSUN DİYE ÇEKTİĞİM RESMİ KOYAYIM. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Not: Bu resmin balıkçıdaki halini çekerken az daha dayak yemek durumunda kaldım baktım olmayacak kilosu 3 ytl ye aldım bu nedenle ayıklanmıştır.
"Alkolsüz & Nicotinsiz" Bu mesaj en son " 26-01-2009 " tarihinde saat 09:21 itibariyle Wetblue tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yazımda yazmıştım düzgünce ekmeklerinin peşidne olan trolcüleri ayrı tutalım demiştim benm yaşadığım sularda 4 tane trol var hepside gözümün önündemantıklı biçimde yapılan avcılık amam kötüleride elbette çok ben sadece namusyla şerefiyle para kazanan trolcüleri ayırt etmeyi amaçladım ayrıca bizim sularımızdaki balıkları karadenizden gelen devasa gırgır lar yok etti (1995 öncesi sahil güvenlik bozyazıda yokken)
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() trole hayır kampanyasına sonuna kadar destekçıyım... sızıde bu duyarlı davranısınızdan öturu kutluyorum
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Trol derhal yasaklanmalı.Açık denizlerde buna dahil olmalı.Başka yapılacak birşey yok.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bildiğim kadarıyla Japonya GIRGIR ve TROL avcılığını kara sularında yasaklamıştır.
Yasaklaması ile birlikte balık popilasyonun da son derece iyi sonuçlar almışlardır. Şimdi ya taşın altına elinizi koyup bazı tekne sahipleri ve çalışanı işini değiştirip farklı şekillerde avlanacaklardır. Ya da hepimiz bunun cezasını çekip balıksızlığa mahkum olacağız. UMARIM BANA KATILIYORSUNUZDUR... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor... | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 31 | 06-04-2010 07:12 |
Darüşafaka hayır kurumu... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 14:19 |
trole karşıyız | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 11-02-2007 20:01 |