|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi paşalar sizin olsun ben pembeleri toplarım
![]() Çok güzel bir avlak gerçekten rahat, konforlu geniş geniş ferah ferah.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi,bir gittim ki limanda olta atacak yer yok.saydım 23 kişi olta atıyor.çoluk çocuk pazar yeri gibi.bende fenerin sol tarafına geçtim.hemen ateşi yaktım tabi.yarım saate çay hazır.3 saat kadar kaldık.balık hiç vurmadı desem yeridir.temiz hava,demlenmiş güzel bir demlik çay yanımıza kar kaldı.daha tenha yerlere gitmek lazım.
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
VİP ![]()
|
![]() Karareis çok güzel ve bereketli bir yerdir.Hasan kardeşim avlak yerlerini deşifre etmendenden dolayı seni kutlarım.Eminimki değerli dostlarım bu avlakları ve doğayı koruyarak oraların güzelliklerinden faydalanacaklardır.Teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Benim PAŞA TEAM t-shirtüm var onu hatırlatayım ![]() Eh mersedes arabada bizede oturacak bir yer varsa gelirim tabi ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan
|
![]() [quote = Hasan BALIKÇI; 69.033]senin oralarda tuttuğun ısparoz resimleri vardır sende onların resmini avlağa ilave et istiyorsan
![]() Ben orada hiç ısparoz yakalamadım ki ![]() ![]() Birşey yakalayamadım Mırmır ve paşadan başka .. ![]() Bak resimlerimide koyayim .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 12-01-2010 " tarihinde saat 16:37 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hasan bey bu avlakları yayınlarken bu avlakları öğrendiğiniz kişiden izin aldınızmı acaba, zira başka bir sitede bu avlakta yapmış olduğunuz organizasyon sonrası bu avlağın ne hale geldiğini herkes gördü, manisalıların akınına uğradı bu avlak ve site halkının şikayetleri taaa jandarmaya kadar gitti.Sorularıma dürüstçe cevap vereceğinizi ümit ediyorum Hasan bey.ayrıca yine başka bir balık avı sitesinin organizasyonunda yayınlanmış görüntüleri burada paylaşmışsınız, acaba o sitenin yöneticilerinden bu resimlerin yayınlanması için izin aldınızmı.
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
Avlaklarımdan Kokar | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 03-09-2012 20:07 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |
Adalar / karareis deniz haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 19:40 |
8.Aralık 2007 Karareis | dersuuzala | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2007 15:56 |