![]() |
#11 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tago, uyumuş olmasın...
Herkez fotoğraf bekliyor, Taygun uyan artık...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bol sohbetli ve eğlenceli bir günün arkasından da bol bereketli bir av olur insallah
![]() rastgele....
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet günün kısa özetini yazıya döktüm, fotoğraflar elime geçer geçmez ekliyorum hemen...
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() bu gün saat 17 gibi telefonum çaldı çalışırken kulaklıkla kullandığım için kim aradığını bilmeden alo dedim.duyduğum ses süleyman abimizin hoş sesiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şakamaka çok güzel bir gün yaşadıklarını söylediler bizde burda fotoları bekliyoruz ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hadi Tago nerede fotoğraflar?Havada süperdi umarım balıklarda öyledir.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fotoları görmeden bişe yazmam...
![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() offf offff
Bu ek anlatımdan sonra fotografları görmek için can atar olduk ![]() Benim uyumam gerek Taygun. Hadi artık ya yükle şu resimleride görüp yatalım. Yoksa ben ekleyecem bak resim göreceksiniz ![]() ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ve beklenen fotoğraflar yayında...
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Üstad
|
![]() Eveeet, Taygun işte budur...Arkadaşlar Taygun'un lidakilerden bir tanesi KEKEME LİDAKİydi..o nasıl oluyor diye merak ederseniz sanırım Taygun kardeşim anlatır..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ben de artık hobiciyim. | Lethe | Akvaryum | 10 | 21-10-2011 11:17 |
Çakmaklı daki teknemiz artık yok | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 13-11-2007 15:53 |
İnternetim bağlandı ve artık sizlerleyim... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 18-06-2007 09:18 |
Kuş Cenneti Artık Korumasız | aserkansatı | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 8 | 05-06-2007 21:02 |