|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet abi saat 20:30 oldu bak henüz fotolar yok zaten kurtlar büyüdü büyüyeceği kadar iyice merak ettiriyorlar yahu....sağlıkla kal abi....taygun bekliyoruz be abiiii
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bilgisayarını açarsa fotoları ona göndereceğim oda bu konuya ekleyecek tabi yorumlarımıda fotolardan sonra yapacağım ben teknoloji özürlüsü olduğumdan fotoları tago yükleyecek |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() anlatımından dolayı seni tebrik ederim.selamlar fora
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() vaaaaaayyyyyybeeeeeeeh
![]() ![]() ![]() ![]() hepinize helal olsun böyle bir ortamda bulunmayı gerçekten isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() bu güzel anları telefondada olsa sizinle paylaşmak çok güzeldi çok sağolun ![]() Mehmet biladerim senin bu azmine hayranım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu paylaşımda ve avda emeği geçen tüm dostlarıma teşekkürler dahada iyileri olsun inşallah |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sizin gibi güler yüzlü iyi niyetli abi ve kardeşlerin yanında neşelenip eğlenmemek mümkünmü? biliyorumki paşateam lede bir araya gelip böyle neşeli bir av günü geçireceğim bunu samimiyetle söylüyorum sizlerin sayesinde günlerim daha iyi geçiyor evde oturup sizlerle net ortamında yazışmak muhabbet etmek bana çok keyif veriyor stresten sıkıntıdan uzaklaştırıyor tüm rastgele ailesine teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 03-03-2010 " tarihinde saat 21:31 itibariyle mehmetulas tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() Wayyyyyy waaayyyyy maşallah gözümüz yok allah artırsın oltayı atan kazansın diye aklıma geldı, helal olsun ellerınıze sağlık bol bereketli olsun hafta içi bombası olmuş
![]()
ADNAN DİNSEL 05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ Bu mesaj en son " 03-03-2010 " tarihinde saat 21:43 itibariyle ADNAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kardeşim uzun bir aradan sonra gerçekten bereketli bir av olmuş... Tebrik ediyorum... Balıklarda güzeldi.. Ben ayrıca teşekkür ediyorum balıkları benimle paylaştığın için daha nice bereketli avlar diliyorum. Ama sözünü unutma vizeleri atlatalım biraz da biz çekelim lidakileri...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ben de artık hobiciyim. | Lethe | Akvaryum | 10 | 21-10-2011 11:17 |
Çakmaklı daki teknemiz artık yok | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 13-11-2007 15:53 |
İnternetim bağlandı ve artık sizlerleyim... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 18-06-2007 09:18 |
Kuş Cenneti Artık Korumasız | aserkansatı | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 8 | 05-06-2007 21:02 |