|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() necati kardeş selamlar. balçovadan muhtemelen dört kişiyiz artarsa gene haber veririm. önder albaş, hasan çam, süleyman çam, ve ender çam.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#43 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba
Ben ve ailemide eklerseniz sevinirim Cem ÇELİKER/İZMİR
![]() |
#44 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#45 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati Metin abiyide unutmayalım
![]()
![]() |
#46 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Kaptan
|
![]() neco kardeşim erhan karasu ve aileside katılacaktı onlarıda yaz bi zahmet üç kişiler erhan,tülay ve ulaş
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#50 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abim ellerine sağlık gayet güzel hoş bir çalışma olmuş.... zaten ekip üyesi olduğumuz için ayrı gayrımız yok... eklemişsin beni abim.. imkan yaratabilsem inşallah ailece gidebilsek....bakalım nasip kısmet.... biliyosun benim hayırlı iş var eğer oda bir olursa amaaaaaaannnnnn kutlaması olur orda heee olma mı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |