|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#61 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abi isimler ilave ettim .. Ama bence "ümit deliavcı ve ailesi oktay deli avcı ve ailesi" Yerine eşlerinin ve varsa cocuklarının da isimlerini yazsak daha hoş olacağını düşünmekteyim.. Yani gelecek her kişinin isim ve soyismi listede bulunsa çok güzel olur.. Aynı zamanda Jandarmaya vereceğimiz liste Şeffaf olacaktır.. |
||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#63 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() maşallah listeye baktımda yakında yüz ü tamamlayacağız gibime geliyor
|
|||
![]() |
![]() |
#64 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet arkadaşlar Son durum Bu .... |
||||
![]() |
![]() |
#65 | ||||
Organizatör
|
![]() Necati emeğine sağlık benım yanımda her hangi bir sorun olmazsa kızım da gelecek ayrıca arkadaşlarımı da getirme çalışmalır yapıyorum
![]()
![]() |
#66 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() mrb necati kardeş bende gelecek isim lerin listesini sana yollayayım .not aracı olmayan arkadaşlarada araç temin ederin tahmini kişibaşı 15 lira gibi tahminen
![]() |
![]() |
#67 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi bu ne güzelliktir böyle ya maşşallah 70 küsür kişi.Bende orda olmayı çok isterdim ama malum iş sebebi ile olamıyacağım Bu gidişle karareiste paşa kalmıcak vallaha tüm üstadlar toplanmış baksanıza..
![]()
![]() |
#68 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Organizatörlüğü bile ben yapıyorum.. ![]() Senin organizatörlüğünü silip, Benim Administratörün altına ilave edeceğim.. ![]() ![]() ![]() ![]() Abi sen listeni hazırla .. Yeğenimizin de ismi bulunsun listede .. İsinleri ve soyisimleri ile bildirirsen sevinirim.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#69 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() 15 tl fiyat Manisadan mı?? İzmirdende kişi alabilirmisin?? Araç kaç kişilik..?? Ne zaman alanır ne zaman dönülür?? vs... Bunlarıda ayrıntılı bir şekilde yazarsan üyelerimizin aklında bir fikir oluşabilir.. Emeklerin için şimdiden teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
#70 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Bizler her zaman İşin ve ailenin balık sevdasından önce geldiğini söylemekteyiz.. Sağlık ve sıhhatimiz yerinde olduğunca mutlaka bir araya gelip avlar gerçekleştiririz.. |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |