![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() TARİH: 22/04/2010
EKİP ARKADAŞLARIM: DİŞ DOKTORUMUZ SAİM ABİM, OKAN (seyir. subay.) METİN ( Metin 35) ve NEJDET kardeşimiz.. Bu gün gerçekten çok güzel bir gün yaşadık. Deniz süt liman sakin ve sessiz.. Avlak yerine varışımız 7:30 cıvarıydı, oltalar suya indirdiğimizde kimse bize siz niye geldiniz diye soran olmadı..bir zaman sonra zayıf zayıf vuruşlarla ilk isparoz ve kupesle tanıştık. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son zamanlarda olduğu gibi hava bir o yandan bir bu yandan eserek bizi çapa etrafında turlatıp durdu.. Öğle saatlerine doğru hava oturunca artık uskumru saatimiz başlamıştı. ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç aklımızda yokken ara ara lidakilerde oltamıza gelme yarışına giriştiler.. ![]() ![]() İşte böylece bir günümüzü daha mutlu ve kovalarımız dolu şekilde noktaladık.. ![]() ![]() TÜM RASTGELSİN AİLESİNİN OLTALARI DOLU GELSİN.. Nejdet kardeşimizin uskumrusu ![]() Okan kardeşimin uskumru ve kupesi. ![]() Okan'dan bir lidaki. ![]() Doktorumuzda karşılığını hemen verdi ![]() ![]() ![]() Metin'in uskumrusu.. ![]() Vee neco'dan anında karşılık. ![]() ![]() KAPTAN KARABULUT (bendeniz) ![]() günün hasılatı.. ![]() TEL LİVARDAKİLERDE DOKTORUMUZUN. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() senin yaptığını kimse yapmaz bu saate
![]() ![]() süleyman abi eline yüreğine koluna sağlık harika bi adamsın ![]() ![]() ![]() ![]() okan bilader sende kapmışsın paşa yavrusunu ![]() ![]() ![]() doktorumuzda gerekeni yapmış işin açıkçası görev tamam ![]() teknedekileri tek tek kutlarım . ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
en kısa surede bu gunu tekrarlamak dılegı ıle .... paşa konusunda senınle yarsımam ayrıca ![]() bızımkı nacızane yavru ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() iyiki böyle bi insan bizim dostumuz allah nazarlardan korusun ![]() sen şimdi boşver çay yaptımı çay onu söyle ![]() ![]() ![]() paşa konusuna gelince bende kimse ile yarışmam ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi senin yaptığın bir değil on değil yüz oldu be abi
![]() Yarın Nejdet ve Oğuz amcalarımla balığa çıkacaktım, son anda bir işim çıktı gidemiyorum. Artık organizasyona bileneceğim....
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Akşam akşam uykum açıldı üstad.Elinize sağlık.Durmak bitmek bilmeyen bu enerjinize hayranım.Tüm arkadaşlarıda sizide tebrik ederim.Afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Tayun'cum çalışan insan için gerçekten zor bir durum.. Ben yıllarca bu günlerimi hayal ederek çalıştım.Ama ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun ki bu günleri bana gösterdi.İnşallah sizlerede her gününüzü denizlerde geçirebileceğiniz günler nasip etsin..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkür ederim Murat kardeşim, sizlerinde bol balıklı avlarınız olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Rasgeselsin ailesinin değerli üyelerini bir arada görmek ne güzel.Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum.Balıklar süper afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine ben | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 18-07-2008 10:17 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |
Yine Çeşme... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 08-11-2006 12:55 |