|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar arkadaşlar, geçtiğimiz hafta yine Çeşme'deydim ve bu sene Çeşme'nin klasik rüzgarlı havasını da aşan bir hava durumu ile karşı karşıya idim. Toplam 5 kez balığa gittim (3 dalış, 2 olta). 3 avın resimlerini gönderiyorum.
İlk av 25 Temmuz'da vurduğum mırmır. Su aşırı bulanıktı. 3 m derinlikte dibi görmüyordum. Daha ilk agaşona bu arkadaş gelince baya bir ümitlendim ama boşa çıktı. Zaten bulanıklık da artınca fazla uzatmadan çıktım sudan. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İkinci av 26 Temmuz. Bu da zıpkın avı. Ortaya karışık. Sarpayı vurduktan sonra zıpkını toparlamaya uğraşırken 2 m önümde bugüne kadar suda gördüğüm en büyük çipurayı gördüm. Hayvan beni şöyle bir süzüp uzaklaştı. Rahat 1,5 kg gelirdi, sinir oldum ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Son av 1 Ağustos tarihli olta avı. Tek çipura 30-31 cm. Ağırlığını bilmiyorum ama güzel balık ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Darısı hepinizin başına. Rastgelsin...
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine ben | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 18-07-2008 10:17 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |
yine iskenderun | gauss | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 05-10-2006 10:17 |