|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() HEEEEYYY maşallah beee......
![]() ![]() ![]() ![]() Tesbih gibi dizmişsin Ahmet istavritleri...Ya kardeşim gönder artık şu sarı kanatları bu taraflara.. ![]() ![]() Her sabah yol tepiyoruz acaba başlamışlarmıdır diye ama dönüşümüz hüsran oluyor.Ama az kaldı bir kaç güne kalmaz başlarız bizlerde dizmeye.. ![]() ![]() Kardeşim çok güzel bir gün yaşadığın belli umarım her daim avların bol ve bereketli olur..Afiyet olsunlar...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ahmet bey ,
duyuruyu göremedim her zaman giremiyorum siteye.linki yollarsanız inşallah bir aksilik olmazsa gelmek isterim.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet bu güzel paylaşımın için teşekkürler devamını diliyorum,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çook güzel. Ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Ahmet'çim afiyet olsun, bundan sonrası içinde avların bereketli olsun. Tava istavritin yerini hiç bir şey tutmaz hele birde açık havada olursa yemeye balık yetiştiremezsin.
![]() |
![]() |
#16 | ||||||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Süleyman abi senin uskumrun kolyozun varken ne edecen sarıyı kırmızıyı. Bence sen aşkına devam et. Başkası yar olmuyor adama. Şimdi o zaman biz İnşallah bu ekranlardan bir kaç gün içinde çapariye dizilmiş boy boy sarıkanat ve araya serpilmiş uskumru resimlerini görecez değilmi kaptanım. Alıntı:
Alıntı:
Seçkincim teşekkür ederim. Sana daha iyileri nasip olsun inşallah. Teşekkür ederim Yalçın abi. Tavsiyen doğrultusunda yürümeye çalışıyoruz. Umarım başarılı olacağız. Allaha emanet ol.
İSTANBUL/1973 A Rh+ Bu mesaj en son " 15-05-2012 " tarihinde saat 07:21 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Üstad
|
![]() Süleyman abi vallahi kovalıyorum ama Ali eve gelince kovayı boşaltıveriyor. Ben bu hafta daha sağlam kovalayım en iyisi.
Süleyman abi senin uskumrun kolyozun varken ne edecen sarıyı kırmızıyı. Bence sen aşkına devam et. Başkası yar olmuyor adama. Şimdi o zaman biz İnşallah bu ekranlardan bir kaç gün içinde çapariye dizilmiş boy boy sarıkanat ve araya serpilmiş uskumru resimlerini görecez değilmi kaptanım. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Evet Ahmet yakın zaman da dizi dizi sarıkanatlar başlar.Çünkü geçen yıl bu zamanlarda hem çaparide hemde sırtıda sarıkatları almaya başlamıştık..Hadi on onbeşgün rotarlı başlasa yani dediğim gibi akşam sabah kendini gösterecektir..
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ama bu seneden çok umutluyum çok güzel raporlar sunacağıma inanıyorum, umarım deniz beni yanıltmaz.. Geleyim abi de yol biraz uzak geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Yakında raporlarım gelecektir Ahmet abicim.. Saygı ve sevgilerimle..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boğazda yılın ilk avı | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 14-01-2012 16:40 |
Boğazda yılın son avı | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 06-01-2012 19:22 |
Boğazda Lüfer ve Çinekop avı | byMyMoon | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 29-01-2010 11:21 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
boğazda palamut avı | aahmet | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 19-03-2007 12:42 |