|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() alper kardeşim on numara inşallah sana çıkarda bu araçtan bir tane alırsın ramazandan sonra bizleri balığa çıkarırsın allah gönlüne göre versin iskenderuna selamlar hayırlı ramazanlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() amin kemal abi.. tüm site üyeleri doluşuruz içine gideriz balığımıza.. koltukları felan sökmek gerekecek ama olsun
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alper abi tüpte taktırırız buna az yakar
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Param olunca bende düşünürüm.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() İmkanım olsa düşünmeden bu tarz bişey yaptırırım.Sonra da kimse beni bulamaz.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu fotoğrafları bulduğum kaynağı hatırlamıyorum, birkaç sene önce bir rus sitesinde rastlamıştım ve hdd'ye kaydetmiştim. muhtemelen ya avaxhome.ru veya ziza.ru adresidir. kaydetme sebebim ise; eğer birgün imkan olur da bu türden birşeye sahip olursam, fotoğrafları tab edip benzer şekilde imal ettirebilme hayali idi.
yanı sıra; bahsettiğiniz alakasız mesajı ben görmedim, ancak neden böyle bir mesaj yazıldığını da bilemiyorum. yani; yukarıda sizlerle paylaştığım bu fotoğraflara ne tür bir manasız eleştiri mesajı yazılabilir, neden böyle birşeye ihtiyaç duyulur onu da tahayyül edemiyorum. garip gerçekten. yorumlarınız çok güzel, teşekkürler. saygı ve selamlarımla.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Çok güzel bir araç yapmış kendine eleman
![]() ![]() ![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla ayda bile yürür.amfibik özelliği varsa korksun lüferler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Trole hayır !!!! | gerence | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 34 | 01-10-2011 21:28 |
yayıncı aranıyor | fedo3 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 24-09-2008 14:49 |
Darüşafaka hayır kurumu... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 14:19 |
Buna da şükür..... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 02-10-2006 17:48 |