|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir sigara odasının tavan dizaynı
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu da yakın çekimi...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert espiri güzel ama içmeyenler kazık çakmayacaklar sanırım bu dünyaya yada içmeyenler için de bir tavan dizaynı görseydik keşke.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla Halduncum kazık çakmaya olanağımız yok tabii bizim de
![]() ![]() Elimizdeki imkanlarla tavan tasarımı bu kadar, varsa içmeyenler için onu da siz buluverin, herşeyi devletten beklememek lazım değil mi? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert ben sana hemen bir tavan resmi tasviri yapayım.
Avdasın deniz çıpır çıprır ve lacivert elimde oltam sigaradan bir duman çekip kafamı yukarı kaldırıyorum ve gökyüzünün sonsuz maviliğini görüyorum. Hayattaki güzelliklerden her şartta her şekilde faydalanmak lazım diye düşünüyorum. İçmeyenler de bu tasvirden faydalanabilirler ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yahu bende indirim var diye sevinmiştim,başlığı okuyunca,
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Varsa öyle birşey bizde faydanalım Erol.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yukarıdan bakanlar şirketin yöneticileri, papazda genel müdür galiba; ucuza çalışanlar gitmesin kampanyası düzenlemişler gibi
![]() Ben 5 yıldır içmiyorumda bana bu resmi göndermediler. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() ...yukarıdan nasıl görünüyordur acaba...
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Son yıllarda insanları sigaradan sogutmak icin herseyi yapıyorlar.
Ben bırakalı 1,5 ay oldu. İnsallah icmiycem. Ama su balik avina ciktigimdan beri Haldun arkadasimizin dedigi sey cekilesi bir durum degil insanin yakasi gelmiyor degil yani. Ama ben ilacla biraktim zyban adi kesin sonuc verdi ne sigara arar oldum ne onunla ilgili krizlere girdim 1 haftada kesti meret. bakalim yillk sigara masrafimin 4 mlyar ytl oldugunu dusunursek sanirim birakmak en akilcil cozum olacak. tabi bunun birde saglik yonu var.. Sigarasiz gunler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buyrun Size Balik Takvimi | iboturka | Balık Yemekleri | 8 | 03-10-2007 03:52 |
size harika 2 adet konu .. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 11-07-2007 17:57 |
bu da benden size bir anıı | sazancı19 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 26-08-2006 09:39 |
Sigara stresi ! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 18-04-2006 15:08 |
Buyrun Arkadaşlar size Levrek Canavarı | murat hindi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 06-03-2006 23:24 |