|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yeni liman açıkları kuzey istikameti (Midilli istikameti) Ağ tamiri yapan balıkçılar... Yeni Liman girişi ve kıyıdan oltamı attığım yerlerden biri fotograf da yaklasık 6- 8 şiddetinde poyraz vardı. Yeni Liman kuzey açıkları,aynı zamanda fotoğrafın sağ tarafı mercan aldığımız duraklarımızdan birisi. ![]() Evimizin girişi, benim Karaburun,Yeni Liman arasındaki gidiş gelişimi sağlayan,sadık dostum külüstür, ve süper manzara karsısında su içme derdindeki vak vaklar. ![]() Muhtarlık ![]() Trol ağlarının deniz dibine ve dolayısıyla deniz canlılarına verdiği zarardan dolayı 1380 sayılı kanunun bazı maddeleri değiştirilerek trol avcılığı Marmara Denizi'nde tamamen yasaklanmış, Türkiye'nin kıyı şeritlerinde ise ancak 3 milden sonra serbest bırakılmıştır... Bu fotoğrafı çok sevdim,sol köşedeki kayalık nam-ı değer Kömür Burnu Sizlerde avlandığınız yöreleri gittiğiniz gördügünüz güzellikleri bizlerle paylaşırsanız,bence çok güzel olacak şimdiden tüm dostlara teşekkürler... ![]()
Fatih Özçiftci... İzmir / Çamdibi... Karaburun / Yeniliman... Kırmızı Olsun Bizim Olsun... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 12-10-2009 " tarihinde saat 11:25 itibariyle Sargoz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Fatih,paylaşım ve güzel kareler için teşekkürler,biliyorsun o iskelede sargoz avlamak en büyük arzum inşallah bunu yakın bir zamanda gerçekleştiririz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Sevgili Fatih Yeni limanı bu şekilde bizlere tanıttığın ve paylaştığın için teşekkür ederim..
Resimler harika.. Eğer en beğendiğin resim hangisi diye soracak olursan sizin ev ![]() Allah sağlık sıhhat versin oralarda .. Kendine iyi bak.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Resimler harika ellerine sağlık kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Fatih çok güzel paylaşım böyle güzel yerleri tanıtmak gerçekten çok iyi bir fikir inşallah bende böyle güzel yerlere gidersem paylaşımı mı yapıcam.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() fatih bu güzel yerleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Deniz gibi var mı be...
Hem mavi... Hem deniz... Hem balık... Hem deniz... Hem sandal... Hem deniz... Deniz gibi var mı be... Hem deniz ağlar, hem ben ağlarım... Deniz üşür, ben de üşürüm... Hem deniz eser, hem ben eserim.. Ben titrerim, deniz de titrer ya... Deniz gibi var mı be... İllaki deniz... Ben uyurum, deniz de uyur... Ben eserim, deniz de eser... Ben gülümserim, deniz de gülümser... Ben ağlarım, deniz de ağlar... Deniz gibi var mı be.... İllaki deniz.... alıntı.. kardesim cok güzel yerler paylaşım için teşekkürler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim, tanıtım için çok teşekkür ederim.
Bende bundan sonra gittim yerlerin resmini çekip sizlerle paylaşmaya çalışırım.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||
Tayfa ![]()
|
![]() nedemek abim daha yenı baslıyoruz
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ben sizlere yorumlarınızı esırgemedıgınız ıcın tesekkur ederım hayat paylaştıkca güzel tüm dostlardan beklıyorum boyle guzellıklerın paylaşımını belkı adminlerimizde ilgiyle paralel bize bir bölüm açarlar o bölüme koyarız fotograflarımızı...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
06.09.2009 Yeni Liman Açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 01-11-2009 11:14 |
28.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 26 | 15-10-2009 10:33 |
07.07.2009 yeni liman içi sabaha karsı | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 14-10-2009 21:28 |
29.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 14-10-2009 21:27 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |