|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Bu gün Necati kardeşimin ziyaretine gittim.. Sabah 09:30 da taniştik sohbet ettik gelsin caylar gitsin kaveler. Öyle yemegi derken saat 4 olmuş. ![]() ![]() Sohbet baya koyudu saati bile farketmedik. ![]() Ben sahsen necati kardeşimle tanıştıgım icin cok mennun oldum. İnşallah herkezle tanışma fırsatım olur. ![]()
orhan yıldız 1964 izmir kan gurubu 0 rh 05327851136 Bu mesaj en son " 05-08-2010 " tarihinde saat 07:39 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Necati'nin de kahvesi içilir diyorlar abi. Bakalım bize ne zaman kısmet olacak.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() icilmezmi kardeşiminşalah en yakın zamanda sanada kısmet olur
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vallahi necati abiyle organizasyonda tanıştım ben de gerçekten kısa bi sohpetim oldu gerçektenki sohpetine doyum olmuyor inşallah biyerde denk gerizde bisohpet etme fırsatımız olur hadi rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Dostluklarınızın devamını dilerim,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() teşkürler abi böyle doslar başim üstüne
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() inşallah kardeşim elbet bir yerde denk gelcez balikcıyız biz
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Orhan abim inan bende senin kadar mutlu oldum.. Yanıma kadar gelip ziyaretin beni ziyade etti .. Sakızlı kahvem yoktu normal kahveler içildi çaylar içildi ama sonraki sefer Sakızlı kahvemizide içeceğiz işaallah.. Ama yine benim orada ama bir su kenarında.. Sohbetin muhabbetin için teşekkür eder her daim seni ve tüm dostları beklerim.. Kalın sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() bana sakızlı kahveden yokmu
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa'dan gelen ziyaret | Hasan BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 22-06-2010 23:25 |
Kaptan Karabulut'a iade-i ziyaret | Denizkızı35 | Tanışma | 28 | 21-04-2010 00:39 |
Ziyaret | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 09-03-2009 22:58 |