|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu gün saat 13 gibi evden çıktım .şöyle bir gölete gidip kafa dinlemekti gayem.
saat 17 ye kadar tık yoktu.oltanın birinin yemini yenilerken öteki oltanın şanzımanı müthiş bir şekilde ötmeye başladı.10-15 dakika kadar balıkla güreştikten sonra tuş ettim. ![]() ![]() ![]() tam sudan çıkaracakken iğneyi bedenden koparttı.bende kayaların arasında tepesine bindim.fotoğraf makinasını ayarladım sizler için bir iki artistik poz çektim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() ![]() ![]() eve getirdiğimde önce teraziye sonra boy ölçüsü için tepsiye yatırdım. kilo 4,150 gram boy:60 cm geldi. ![]() ![]() Yemek hazır olduğu için şimdilik ellenmedi ama büyük bir ihtimal gece yarısı yenir.çünkü çocuklar hiç dayanamazlar aynalı sazana. daha iyi avlar sizlerin olsun.Rastgele.
Hayrettin KÖPÜRLÜ Elektrik Teknikeri 1961 O Rh + ÇANKIRI Bu mesaj en son " 24-09-2011 " tarihinde saat 18:48 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resimler düzenlendi |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |