|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu gün saat 13 gibi evden çıktım .şöyle bir gölete gidip kafa dinlemekti gayem.
saat 17 ye kadar tık yoktu.oltanın birinin yemini yenilerken öteki oltanın şanzımanı müthiş bir şekilde ötmeye başladı.10-15 dakika kadar balıkla güreştikten sonra tuş ettim. ![]() ![]() ![]() tam sudan çıkaracakken iğneyi bedenden koparttı.bende kayaların arasında tepesine bindim.fotoğraf makinasını ayarladım sizler için bir iki artistik poz çektim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() ![]() ![]() eve getirdiğimde önce teraziye sonra boy ölçüsü için tepsiye yatırdım. kilo 4,150 gram boy:60 cm geldi. ![]() ![]() Yemek hazır olduğu için şimdilik ellenmedi ama büyük bir ihtimal gece yarısı yenir.çünkü çocuklar hiç dayanamazlar aynalı sazana. daha iyi avlar sizlerin olsun.Rastgele.
Hayrettin KÖPÜRLÜ Elektrik Teknikeri 1961 O Rh + ÇANKIRI Bu mesaj en son " 24-09-2011 " tarihinde saat 18:48 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resimler düzenlendi |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli dostlarım. Şu İmage yi kullanmayı bir öğrenemedim.1. mesaj da resimler gözükmediği için 2. mesajı yollamak zorunda kaldım.1. mesajımın silinmesi yönetimdeki dostlardan ricamdır.teşekkürü borç bilirim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayrettin ustam tebrik ederim maşallah kuzuyu almışsın. Resimleride düzenledim gerçi sende eklemeyi başarmışsın 2. denemede
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() darısı ve daha büyüklerini sizler yakalarsınız inşallah.Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elinize sağlık çok güzel bir av olmuş,afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Hayrettin abi MAŞALLAH yani bu ne abi böyle
eline koluna sağlık afiyet olsun ![]() abibe resimlerden galiba senin konuyu zor açtı bilgisayar. resimleri 800.600 düzenle |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler tertip afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hayrettin abi tek atış 12 den vuruş denir buna çok güzel görünüyor bol yağda kızarınca nasıl olur artık bilemem. afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler hayrettin abi daha güzelleri nasip olsun
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamer kardeş teşekkürler.
Alıntı:
QUOTE=drasty41_41;113159]tebrikler tertip afiyet olsun...[/quote] Recep kardeş teşekkürler.buyrun da beraber afiyet olsun. Alıntı:
Tüm dostlara çağrımdır.buzdolabında sürekli ,eşi dostu ağırlayacak kadar balık bulunur.dostla içilen zehir bile insana şifadır.yorumlarınızdan dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nasibim Açildi | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 20-11-2007 19:44 |
bugünkü hasılat | mufi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 13-07-2006 09:48 |