![]() |
#21 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamış hayırlı olsun Serhat.Burası atış poligonu gibi olmuş,
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sevgili abilerim arkadaşlarım harika bir konu oldu bu sohbetimiz çok güzel bir ara en uzağa atma turnuvası düzenleyelim nedersiniz ? necati abi hasan abi taygun abi organizasyonu hazırlasınlar katılanlar parmak kaldırsın
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Atış organizasyonu yapsak fena olmaz.. O zaman bir soru sorayım.................. Neden avcılar kahvesi yada avcılar derneği şen şakrak oluyor..???? Çünkü herkez iyi atıyorda ondan ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bakın benimle dalga geçiyorsunuz ama. Ben cidden iyi ve sıkı atarım.
Beni balığa götürün de ispatlayayım. Bu kadar basit (250 mt atayım mı? yoksa çok mu oldu?)
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abi dur yahu .... ![]() Şu atış organizasyonu için bir yer... Kahvemi olur, Düğün salonumu olur ayarlayalım orada at... ![]() Bu alan dar gelir.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben vaz geçtim atmıyorum işte.
Yahu aklıma bir şey geldi. Bunun uzağa atma makinesi yok mu?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
yeni kamış ve makinem | cevat2 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 16 | 28-03-2007 22:58 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |