|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Mustafa abim yine çok hoş anlatım ve tasvirlerle güzel bir konu oluşturmuşsun..
![]() Evet abi 2-3 kez bende avlandım orada ama çook eskilerde.. Sen 95-96 larda birdaha da gidemedim malum şehirdışında bulunuyorum.. Biz Eskişehirli; Eski amatörlerin diyelim ilk durağı Porsuk Barajı ve ilk göz ağrımız..Trenle gider bambu kamış ve malzemelerimiz ile bir dünyaa yol yürüyerek avlağa ulaşabilirdik.. Sende hatırlarsın cuma akşamı yada cumartesi sabahı tüm balıkcılar tren garına dolar gülüş cümbüş savaşa gidercesine birçok insan o yolu teperdi... Evet haklısın belki porsuk barajına benzediği için, belki eskiden porsukdan çıkan kallavi şimdiki değimle trofe balıklar için burası senin bilinçaltında yer etmiştir.. Neyse Memleket özlemi ve eski anılar depreşti yine.. ![]() Abim emeğine sağlık Çok güzel ve anlatım olmuş resimler bir harika İmrenmemek elde değil.. Kutlarım.. ![]() ![]() ![]() Emeklerine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Eskişehir / Çatören Barajı sazan avı (2010) | sazancı | TATLI SU AVI | 15 | 01-06-2012 15:55 |
Eskişehir bölgesi sakarya nehri | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 01-06-2012 15:46 |
Çatören Barajı (Eskişehir) Sazan avı | sazancı | TATLI SU AVI | 13 | 01-02-2011 16:50 |
Eskişehir ekibi organizasyon yaptı | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 24-10-2007 20:50 |
Eskişehir bölgesi Dodurga barajı | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 01-10-2007 21:18 |