Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > TATLI SU AVI

TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 03-02-2011, 14:41   #1
trakonya55
Tayfa

trakonya55 kullanıcısının avatarı

Bu goletler benim tatlı su avcılığı yaptığım dönemde yoktu bende porsuk barajı müdavimlerindendim.Güzel yerler inşallah kıymeti bilinir.Paylaşım,fotolar için teşekkürler Mustafa.
trakonya55 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 03-02-2011, 15:55   #2
sazancı
Miço

sazancı kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Necati ARAT tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mustafa abim yine çok hoş anlatım ve tasvirlerle güzel bir konu oluşturmuşsun..

Evet abi 2-3 kez bende avlandım orada ama çook eskilerde.. Sen 95-96 larda birdaha da gidemedim malum şehirdışında bulunuyorum..

Biz Eskişehirli; Eski amatörlerin diyelim ilk durağı Porsuk Barajı ve ilk göz ağrımız..Trenle gider bambu kamış ve malzemelerimiz ile bir dünyaa yol yürüyerek avlağa ulaşabilirdik..

Sende hatırlarsın cuma akşamı yada cumartesi sabahı tüm balıkcılar tren garına dolar gülüş cümbüş savaşa gidercesine birçok insan o yolu teperdi...

Evet haklısın belki porsuk barajına benzediği için, belki eskiden porsukdan çıkan kallavi şimdiki değimle trofe balıklar için burası senin bilinçaltında yer etmiştir..

Neyse Memleket özlemi ve eski anılar depreşti yine..

Abim emeğine sağlık Çok güzel ve anlatım olmuş resimler bir harika İmrenmemek elde değil.. Kutlarım..

Emeklerine sağlık..
Alıntı:
discus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Usta bu güzel bilgiler için çok teşekkürler gerçektende güzel bir yere benziyor orada su kenarında şöyle günlerce dinlenmeyi çok isterdim...
Alıntı:
muhabbetci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mustafa abi,çok güzel anlatmışın,sağolasın.Tatlısu avlarında en güzel zaman, güneşin doğuşu ile batış zamanı oluyor,çayıda demledinmi bu vakitlerde offfff-offfff,
Alıntı:
trakonya55 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu goletler benim tatlı su avcılığı yaptığım dönemde yoktu bende porsuk barajı müdavimlerindendim.Güzel yerler inşallah kıymeti bilinir.Paylaşım,fotolar için teşekkürler Mustafa.
Hepinize çok teşekkürler Necati kardeşim neydi o Porsuk barajı günlerimiz ne KALLAVİ balıklar alırdık oradan avatarımdaki rahmetli babamın elindeki Kallavi sazanda Porsuktan yakalandı yaklaşık 10 kg dır babamın misinadan elleri kesilmişti yıl 1985 hey gidi günler,Orhan abi önümüzdeki günlerde okulumuz Porsuk barajının eski ve yeni hali hakkında bir konu açmayı düşünüyorum.
sazancı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları