|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adem.cim ilk önce seni sonrada tüm ekibi kutlarım çok bereketli bir av olmuş mercanların hakkını vermişsiniz asla şans değil tamamen ustalıkla alınmış balıklar kolay değil 80 metreden o vuruşları veya balığın yeme atlamasını hissetmek şansla değil maharetle alakalıdır diye düşünüyorum.Özlemiştik sizin raporlarınızı iyi olmuş tekrar elinize sağlık bereketli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Banned
|
![]() Alıntı:
Her seferinde yeni bir heves ,yeni bir hırs ile açılıyorum denize.Her seferinde de ayrı bir tecrübe ediniyorum kendime.Pişiyorum yavaş yavaş kendimce. Desteğin ve katılımın için tekrar teşekkür ederim.Umarım bu sezon beraber bir av yaparız ,muhabettin dibine vururuz ; bilgilerinden faydalanırız. Esenkalın... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() adem tebrikler kardeşim.
![]() güzel birgünde güzel bir av yapmışsınız. ![]() daha iyileri seninle olsun. ![]() ![]() bu arada derin yeğenimide balığa götür ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Banned
|
![]() Alıntı:
Abi tek temennim o zaten..Çocuklarım hem birer sağlam balıkçı olsun hem de gönülden doğa dostu olsunlar.Arıza çıkarmasın ufak teknede diye götüremedim bu sefer o nu...Nasipse kıyı org.de artık. Katılımın ve yorumun için teşekkür ederim.. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 21-08-2010 13:22 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
İzmarit severler | Amatör İstanbullu | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 30-09-2007 12:10 |
karaburun hatırası | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 07-02-2007 22:19 |
11.12.2006 Karaburun | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 13-12-2006 22:08 |