|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() pazar günü hanımlardan da izin alarak iş yerinden arkadaşım ahmet'le balığa niyetlendik. sabah karpuzumuzu suyumuzu kahvaltılığımızı yem için yaniç ve 15 tane ekmeğimizi aldıktan sonra mendireğin kenarına kurulduk.
avımız şemsiyeyi unuttuğumuz ve sıcaktan kavrulmamak için 5 saat gibi kısa sürdü top şamandıra ve tek iğne takımlar kullandık.. 4 mankafa kefal ve 6 adet çatal kuyrukla avımızı sonlandırdık. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... Bu mesaj en son " 28-06-2011 " tarihinde saat 07:40 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Velicim çok güzel balıklar şansın ve bereketin daim olsun
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler Veli..
![]() Afiyet bal şeker olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Veli kardeş rapor ve resimler için teşekkürler.Avların bereketli yedikleriniz afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() veli kardeş tebrikler tavalıkları almışsın afiyet seker olsun
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Veli güzel bir av ..
Paylaşım için teşekkürler.. Emeklerinize sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() veli kardeş olmuyor ama 15 tane ekmekle2 tane kefalmi tuttun okadar beslersen balıkları antalyalılar balık tutamaz . tebrikler emeginize saglık dahada güzelleri denk gelsin
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Banned
|
![]() Veli tebrik ederim güzel bir av olmuş. 15 ekmek ile ne avlayacağını anlayamadım ama..!??
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 15 Ekmekle siz kendinizi doyurmuşsunuzdur bana öyle geliyo
![]() Güzel av olmuş veli abi aylar sonra bir paylaşımını gördük gözlerimiz yaşarmadı değil doğrusu. Devamını diliyorum..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() ah veli beni hiçmi görmüyorsun hep uzun kollu giyerim arkadaşlar benimle giderken dalga geçiyolar bende içimden ben sizi yarın görcem diyorum tabiki hepsi pancar gibi olmuşlar çıtlarını çıkarmıyolar balıklarda güzel afiyet olsun kardeşime
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya li zipkincilar | adainternetcafe | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 20-08-2009 06:56 |
Antalya-kundu kiralik tekne | akkasq | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 34 | 17-01-2009 22:55 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
turgay , mendirek , BARBAROS Doğumgününüz Kutlıu Olsun | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-09-2006 09:01 |