|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sevgili Alp ben plaj kumsalda yaklaşık 25 m den kırmızı kurt ile yakalamıştım balığın çipuraya benzer şekilde birkaç m sağdan sonra birkaç m soldan gelmesi heyecanı tavan yaptırmıştı ancak bir gariplik vardı hiç kafa atmıyor mücadele etmiyordu.korkup misinayı kesmiştim sonradan araştırıp öğrendiğim kadarı ile karaya alınca kuyruğuna dikkat etceksin kuyruk darbesinden kendini koruyacaksın.kuyruğuna sağlam ayakkabı ile basıp kuyruğu keseceksin sonra elinle iğneyi normal çıkarabilirsin yine de risk almağa değmez bence kuyruktaki zehir ölümcül çünkü yenebildiğini ama etinin sası (lezzetsiz) olduğunu duydum hiç yemedim kal sağlıcakla
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alp kardeşim gerçekten güzel paylaşım olmuş bereketli de geçmiş sargos da çok yakışıklı tebrikler daha güzellerine rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Güzel bir paylaşım ve keyifli bir av olmuş. Mırmır!! (Sargoz)'da gerçekten çok güzel görünüyor. Sığacığın bu 80 m lik avlağını gerçekten ben de merak eder oldum. Afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sen alışıksın bu güzel balıklara ama ben yeni yeni kaynaşıyorum işte ![]() Daha güzelleri size rastgelsin...
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Mükremin teşekkür ederim. Daha güzelleri sana rastgelsin. Sığacık'ta 6 ay tekne ile dolaştım, en nihayetinde zorlaya zorlaya biz de kendimize bir avlak bulabildik. Benim gördüğüm, 80 metre ve üzerinde şansın da yaver giderse kerterize gerek olmadan mercan çekmek mümkün. Sığacık'a yolun düştüğünde bir deneme yaparsın.
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler abi çok başarılıı av yapmıssın.... balıklar şahane.. afiyet olsun....
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Alp hocam çok güzel bir sargos çekmişsin ellerine sağlık afiyet olsun. Paylaşım için teşekkürler. Haa bu arada yeni nikin hayırlı olsun hocam yakışmış vallahi
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Raporlarını bekliyoruz üstadım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 Haziran 2011 Çeşme Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 19-06-2011 23:24 |
14.06.2011 Sığacık mercan keyfi | Balikci Alp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 17-06-2011 08:09 |
Sığacık, Deprem Raporu 06.02.2011 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 14-02-2011 10:02 |
7 haziran Gümüldür. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 21 | 08-06-2007 19:20 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |