|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bu gün saat 12:00 ila 17:00 arası gümüldür dersesinde. bir amatörün bir adet 6 metrelik tatlısu kamışı kırıldı iki amatörün takımları kamışın ucundan kopartıldı.
bu balıkçılar naçizane sakin ve huzur lu bir ortamda kefal avındaydı ve hamur ile 025/030 misinalarla ..8/10 no iğnele le avlanıyorlardı...her şey normaldi. bir anda şamandıralar battı ![]() takribi.6/8 kg lık SAZANLAR.. evet ben de bugün aynı yerde 2 metre ötemde kara pullu kuyruk uç açıklıgı takribi 30 cm lik bir sazan la yüz yüze geldim. önümde bir çıktı*bir daldı.. ben oltayı kenara bırakıp bir kaç dakika tabiri c aiz ise afalladım... ![]() herh+alde en az 30/40 bin yumurta atar.. o güzel şey... dün aynı yerden dip kıbrısı ile 4,5 kg lık bir adet sazan tutmuşlar..kefal beklerken o gelmiş.. beyler bu gümüldür deresinda acayip büyük balık var... atlıyan kefalin boyu 70 cm.sazanın boyu kuzu... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi aman diyeyim sazanı salmadan önce fotoğrafı unutma o mutlulukla, en azından biz de görmüş oluruz
![]() Bu arada misinaları da biraz kalınlaştırmak lazım herhalde ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi;
Diğer başlığınıza mesaj yazmıştım,ama heyacandan o başlığa gidemediniz hehalde ![]() Abi oraya mutlaka sefer düzenleyeğim benim özel yemle onları yakalayıp öper bırakırız ![]() Saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() baba
gözünü seveyim nasıl gidilir oralara bir yardımcı olursan sevinirim rastgele |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İmzanıza isim ve soyadınızı yazarsanız sizi daha iyi tanımış oluruz.
Sorunuzun yanıtını muvaffak bey yanıtlıycaktır.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi hadi görelim seni o balığı istiyoz bitir işini
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Slm arkadaş balıgın kilosunu duyunca afalladım bana yardımcı olursanız sevinirim tam olarak buranın adresini verseniz nerelerden gidebiliriz sizin avladıgınız yere çok sevinirim yardımcı olursanız
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
hocam mesaj tarihine dikkat etmişsinizdir umarım,(2006), sonra hüsrana uğramayasınız.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu derede her zaman sazan var.Ama bu boyda seyrek çıkar..Yerine gelince,gümüldüre vardığınıda kime sorsanız gösterir.Zaten anayolun üstünde dereye ait köprü var.Tahtalı barajının çıkışı bu dere..RASTGELSİN..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir'liler dikkat! 25.10 Antalya raporu. MUHTEŞEM AKYALAR... | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 10-01-2012 10:01 |
acil ....izmirliler | mufi | Organizasyonlar | 1 | 08-12-2006 18:39 |