![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten koleksiyon güzel özellikle max rap çok başarılı bir sahte diye duyuyoruz devamlı olarak. Biz her ne kadar teknede kullansakta pelikan ve strike pro takımları yeni başlayanlara önerebilirim hem balık tutan hemde fiyatı uygun takımlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Miço ![]()
|
![]() evet taygun Max rap gerçekten geçerli bir sahte özellikle fb kodlu olanı tavsiye ederim.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muammer koleksiyonun harika.Şu kırmızı kafalı beyaz olan nasıl?İş yapıyor mu?O sahteyi av marketlerdeki satıcılar çok övüyor.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Birde sana tavsiyem var Gelibolu sahtesi.Levrek ve lüferde iyi iş yapıyormuş.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Miço ![]()
|
![]() rapala max rap frh kırmızı kafalı olan bu sahteyle balık almışlığım var ancak genede fb mavı kodluolan kadar iyi değil bence
![]() |
![]() |
#16 | |||
Miço ![]()
|
![]() mesut abi merhaba kusura bakma abi msjını atlamışım at çek le ilgili olarak dilediğin her şeyi sorabilirsin abi.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() muammer kardeş koleksiyon kallavi maşallah ben şimdiye kadar hiç at çek yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum eğer bir gün yapacak olursam senin engin bilgilerine başvuracağım. birde en çok iş yapan sahtelerinden bir kaçını ödünç verirsin
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Daha sonra Anıl kullandı ama o takımla balık çekti mi bilmiyorum konuyu görürse yorum yapar.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muammer abi koleksiyonuna hayran kalmadım diyemem, bende bir sahte tutkunu olarak çoğunu beğendim diyebilirim.
En büyük balıkların takımlarının tadına bakmasını dilerim ![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu da benim rekor | JacKDannieL | TATLI SU AVI | 6 | 18-09-2011 13:25 |
bunlar da benim rapalalarım servetim herşeyim:) | bilal07 | AT-ÇEK | 12 | 13-03-2011 10:23 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
Benim düşüncem | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 19-02-2007 11:19 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |