|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balık avı bence de sporların en keyiflisi ve en dinlendirici olanı.
Levreklerle fotoğraflarınızı görebilmek dileğiyle ![]() Rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Anılcım doğru söylüyorsun.
Beni resetleyen tek uğraşım balık tutmak. İnşallah kısmet olurda bereber avlanmak nasip olur. Selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrik ederim murat avın çeşitli güzel olmuş afiyet olsun ben de bu hissi karadan yaşamayı çok istiyorum inş. onuda yaparız...
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() maşallah çok bereketli bir av olmuş balıklarda seçmece aynı boyda ne güzel duruyorlar denize geri iade olanlar galiba boy standartına uymayanlar afiyet şeker olsun
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Üstad
|
![]() Murat tebrikler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yanlız aklında olsun bu balıklar yamyam gibiler. Yem dayandırmak oldukça güç. Kısmet olur belki beraber gideriz. Alıntı:
Boy ebatları küçük olanlar , şanslı olanlar kıyamadıklarım , ilk yakaladıklarım şimdi özgürce yüzmeye devam ediyorlar. Selamlar... Sağolun. Sizin gibi çupraları sergileyecek tecrübede olmasamda bende HARAMİ balıklarla idare ediyorum işte. ![]() ![]() ![]() Ustalara yavaş yavaş basamakları tırmanarak yanlarına ulaşacağım. Sabreden derviş , Muradına ermiş diyerek sıramı bekliyorum. Selamlar... Bu mesaj en son " 25-10-2011 " tarihinde saat 19:50 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Üstad
|
![]() Yok be abicim 3,4 sefer bilen kişilerle balığa gitsen yeterli gelecktir
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
VİP ![]()
|
![]() Muratcım tavalıklar çıkmış kutlarım.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20.03.2011 Çipura av raporu 1 (karadan) ... | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 63 | 22-11-2011 21:49 |
08.04.2011 Çipura av raporu 3 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 48 | 10-05-2011 02:08 |
29.03.2011 Çipura av raporu 2 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 33 | 01-04-2011 16:42 |
Karadan Balık Avı !!! | BalıkTutkusu | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 07-12-2010 22:24 |
balıklıova balık çiftlikleri civarı | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 13-10-2008 12:33 |